WOW

Silvana Riciu, pe un site de intalniri amoroase! Cantareata de muzica populara a avut un soc! “Am sunat la Politie ca sa organizam un flagrant sa aflu cine mi-a facut asta!” – Exclusiv!

Silvana Riciu se numara si ea printre vedetele care au ajuns pe site-uri de intalniri amoroase, fara voia ei. Cantareata de muzica populara a avut un soc cand un coleg de breasla i-a aratat pozele cu ea pe un astfel de site!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Silvana Riciu, pe un site de intalniri amoroase! Cantareata de muzica populara a avut un soc! “Am sunat la Politie ca sa organizam un flagrant sa aflu cine mi-a facut asta!” – Exclusiv!

icon photo

Silvana Riciu a trait o experienta neplacuta si care i-a pus in pericol imaginea. (Vezi AICI ce a patit Silvana Riciu la un spectacol)

Cateva poze de ale ei au aparut pe un site de intalniri amoroase. Interpreta a intrat in panica si s-a apucat sa sune la Politie sa declare ce a patit, mai mult a inceput sa investigheze ca sa incerce sa afle cine i-a facut una ca asta.

Cu ajutorul mai multor prieteni de pe pagina ei de socializare, artista a aflat ca cea care se da drept ea si intretine relatii sexuale contra cost se afla in Cluj.

Ea s-a gandit ca poate organiza cu ajutorul politistilor un flagrant si ar putea sa o prinda pe cea care facea astfel de lucruri folosindu-i pozele. Din pacate insa, Silvana n-a reusit.

“Cineva mi-a luat cateva poze cu mine imbracata, decent, si le-a pus pe un site de intalniri si sex. Asta s-a intamplat acum vreo doi ani. Un coleg de breasla mi-a atras atentia pentru ca eu nu stiam acest lucru. Am sunat imediat la Politie ca sa declar ce mi se intampla, apoi am inceput sa ma interesez, cu ajutorul prietenilor de pe facebook.

Asa am aflat ca era o tipa care se ocupa cu intalniri amoroase si statea cate o saptamana in fiecare oras. Atunci era la Cluj si mai statea inca 3 zile. Tin minte ca era noapte cand am aflat asta si m-am apucat sa caut urgent un fax sa trimit la un sediu al politiei ca sa anunt si poate sa i se organizeze un flagrant sa o prindem.

N-am reusit sa fac nimic, cei de la politie mi-au zis ca trebuie sa o dau in judecata pe doamna respectiva. Dar eu cum era sa o dau in judecata daca nu stiam cine este, care este numele ei. Pe site avea un numar de telefon si a fost sunata de cineva din presa, dupa cee u am facut public ce mi s-a intamplat, iar ulterior n-a mai fost activ numarul de telefon. La scurt timp au disparut si pozele cu mine de pe site, probabil ca s-a speriat si le-a sters”, ne-a povestit Silvana Riciu.

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune