Silvana Rîciu, reacție cutremurătoare la scurt timpul după tragedia prin care a trecut cântăreața Liliana Savu! ”Sunt șocată de moartea soțului ei”

Silvanei Rîciu nu i-a venit să creadă ce accident i-a schimbat viața colegei sale, Lilianei Savu

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Clipe dramatice ieri dimineață! Solista de muzică populară Liliana Savu a fost implicată într-un un accident extrem de grav și, acum, se află internată la un spital din Ungaria. Soțul ei însă a încetat din viață pe loc.

Inițial, s-a mers pe varianta că accidentul rutier ar fi avut loc în timp ce îndrăgita cântăreața, considerată ”Privigetoarea Banatului”, se îndrepta alături de bărbatul său, Liviu Badea, spre Germania. Tragicul eveniment s-ar fi petrecut pe o autostradă din Ungaria, în urma unui impact violent cu parapetul! Câteva ore mai târziu însă, cunoscuții artistei au spulberat informațiile.

De fapt, familia Badea se întorcea din Germania, iar soțul artistei a acuzat o stare de rău în timp ce conducea pe o autostrada, aproape de Budapesta. Acesta ar fi tras mașina pe dreapta, timp în care a suferit un infarct, și nu și-a mai putut reveni.

Citeste si: Andreea Mantea, apariție îngrijorătoare! Fotografia care i-a panicat pe fani: "Ce ai pățit la gât?"

Citeste si: "Suntem un cuplu"! Alexandru a făcut anunțul-bombă la Puterea Dragostei despre Bianca

Citeste si: "Nadia Comăneci a murit într-un teribil accident"! Anunțul care a șocat întreaga Românie! Soțul gimnastei a încremenit când a aflat știrea falsă

Silvana Rîciu a fost șocată de drama cântăreței Liliana Savu! ”Era de nedespărțit de soțul ei”

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-au întâmplat cu exactitate faptele și pe urmă se va afla întreg adevărul!Până la un rezultat final însă, lumea artistică a fost bulversată de vestea teribilă.

De pildă, Silvana Rîciu a fost șocată de drama cântăreței Liliana Savu și a vorbit în premieră pentru WOWbiz.ro pe marginea acestui subiect delicat. ”Am fost șocată să aflu această veste tristă despre moartea soțului Lilianei Savu Badea, tocmai când ei se întorceau de la ziua fiicei lor Camelia din străinătate. I-am văzut de nenumărate ori împreună si îi admiram ca și cuplu. Aveau o relație frumoasă și o familie minunată, model. Erau mereu tot amândoi, de nedespărțit. Îmi imaginez ce e în sufletul ei, săraca. Trăiește șocul vieții ei. Se iubeau foarte mult si erau mândri si fericiți de fetele si nepoatele lor si de tot ce au realizat în viață. Condoleanțe familiei îndurerate, iar lui odihnă veșnică”, a spus artista.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: