Vedete

Silvana Riciu si Claudia Ghitulescu au facut un super Revelion al Artistilor! Ce barbat s-a oferit sa le ajute si cum a facut asta!

Silvana Riciu si Claudia Ghitulescu au organizat probabil cel mai mediatizat Revelion al Artistilor, pe 10 ianuarie, la un local din Capitala.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G., S.A.


Silvana Riciu si Claudia Ghitulescu au facut un super Revelion al Artistilor! Ce barbat s-a oferit sa le ajute si cum a facut asta! icon photo

Silvana Riciu si Claudia Ghitulescu au reusit sa adune in jur de 100 de persoane la petrecere. Ambele cantarete de muzica populara s-au ocupat de toate detaliile pentru ca petrecerea sa fie una de neuitat pentru toti cei prezenti. Sotul Claudiei Ghitulescu s-a oferit sa le ajute, astfel ca barbatul le-a pus la dispozitie restaurantul sau.

“Am fost onorata sa organizez Revelion pentru mine si colegii mei si ii multumesc sotului meu ca ne-a pus la dispozitie restaurantul sa ne petrecem si sa ne simtim bine!!! Multumesc din suflet unei renumite cofetarii pentru ca ne-a indulcit cu un tort delicios.

Deci tot anul o sa fim dulci si veseli!!! Impreuna cu colega mea Silvana am reusit sa adunam colegi din toate colturile tarii si sa ne bucuram din plin de cantecele colegilor... a fost prima editie si ne gandim ca in fiecare an sa organizam petreceri si pentru sufletul nostru!!!”, ne-a spus Claudia Ghitulescu.

“Pentru mine singurul scop a fost sa reusesc sa aduc la Revelionul nostru toate televiziunile importante din Romania. Am avut noua echipe de televiziune. Emisiunile mari din Romania au transmis pe larg ceea ce s-a petrecut acolo. Le multumesc tuturor!

Anul viitor ne-am propus, eu si Claudia, sa facem un Revelion si mai mare intr-o locatie mai incapatoare. Am organizat impreuna  un Revelion frumos si asta e doar inceputul. Nu ne oprim aici”, spune Silvana Riciu.

Printre invitatii de la “Revelionul Artistilor” s-au numarat Maria Carneci, Elena Merisoreanu, creatoarea de moda Sonia Trifan, Nicusor Iordan, Ana-Maria Rosa Preda, Brandusa Covalciuc Ciobanu.

Foto: Stefan Ovidiu

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune