Vedete

Silvana Riciu si fetita ei, la mormantul Stelei Popescu! Ce gest a facut micuta – Video Exclusiv

Silvana Riciu si fetita ei, Andrada, au fost recent la mormantul Stelei Popescu, sa aprinda lumanari.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Silvana Riciu si fetita ei, la mormantul Stelei Popescu! Ce gest a facut micuta – Video Exclusivicon photo

Stela Popescu este la fel de iubita si dupa trecerea in nefiinta. Zilnic, la locul ei de veci din Cimitirul Cernica merg zeci de oameni sa-i duca flori si sa-i aprinda lumanari. Silvana Riciu si fetita ei, Andrada, in varsta de 9 ani, au fost si ele la recent mormantul Stelei Popescu. 

Cele doua au fost initial la mormantul Marioarei Murarescu, cea care a botezat-o pe Andrada, iar apoi s-au indreptat catre locul de veci al regretatei actrite Stela Popescu. Silvana si micuta ei au aprins lumanari, dupa care artista a facut o rugaciune si s-a inchinat, iar fetita s-a aplecat si a sarutat crucea din piatra. Lapovita si frigul nu le-au incomodat pe cantareata de muzica populara si pe fetita ei. Cele doua au petrecut minute in sir la locul de veci al regretatei actrite, sub o umbrela. 

 

Silvana Riciu si fetita ei, la mormantul Stelei Popescu, care e mereu ingrijit

Stela Popescu s-a stins din viata la finalul lunii noiembrie 2017, la varsta de 81 de ani. Ea a fost inmormantata la Cimitirul Cernica, acolo unde este ingropat si Puiu Maximilian, marea ei dragoste. Locul de veci al regretatei actrite este mereu ingrijit, lumanarile ard, iar florile nu lipsesc niciodata. Silvana Riciu si fetita ei au fost impresionate de acest lucru cand au fost la mormantul Stelei Popescu. Tot atunci i-au admirat si tabloul asezat pe piatra si bine invelit in folie, ca sa nu fie deteriorat de vremea rea.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune