Silvia a lasat-o mai moale cu Agathon si "s-a reprofilat" pe femei! Face scena de lesbianism mai ceva ca o profesionista  

Sunt impreuna de aproximativ zece ani, n-au recunoscut niciodata, nici macar in fata evidentelor, dar iata ca relatia dintre solista Silvia Stanciu si fostul ministru “Dracula” Dan Matei Agathon s-a mai racit. Iar Silvia a lasat pe loc secund cariera muzicala, indreptandu-se spre actorie.

Distribuie pe:

fara descriereSilvia Stanciu vrea sa se reprofileze pe actoriePutini sunt cei care isi mai amintesc de Silvia Stanciu, interpreta de melodii etno-dance. A facut parte din trupa Etno, insa, de cativa ani, a spus adio lumii mondene, tocmai pentru a nu atrage atentia foarte mult asupra povestii de dragoste pe care o traieste cu fostul ministru Dan Matei Agathon. In ultima vreme insa, se pare ca au avut loc foarte multe schimbari in viata blondei, inclusiv relatia cu fostul politician incepand sa scartaie: “Sunt impreuna, nu sunt impreuna, nici ei nu mai stiu”, ne-a declarat o sursa din anturajul cantaretei. fara descriereFostul ministru Agathon a incercat intotdeauna sa ascunda relatia cu SilviaDar seria schimbarilor continua pentru Silvia, intrucat si-a extins aria de interese profesionale, acum optand pentru actorie. Asa ca s-a inscris la o scoala de profil. “Silvia face numai scene de lesbianism, s-a specializat! Si este atat de buna, incat toti colegii se uita cu gura cascata si nu le vine sa creada”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate