Silvia a presimtit ca va obtine marele premiu de la "Bravo, ai stil"?! Declaratia surprinzatoare facuta cu putin timp inainte de a fi desemnata castigatoare

A fost blamata de multe persoane, dar in acelasi timp adorata. Silvia, concurenta temperamentala si pasionala de la "Bravo, ai stil", a reusit sa castige marele premiu, 100.000 de lei si un job in televiziune, iar cu putin timp inainte de a afla vestea cea mare, ea a facut o declaratie inedita.##VIDEO500168##

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere

I-a fost teama, a sperat, a luptat si a reusit. Silvia a reusit, dupa patru luni de emisii, sa castige marele premiu al show-ului "Bravo, ai stil" si se pare ca a presimtit ca va obtine trofeul.

Cu putin timp inainte de a fi desemnata castigatoare, Silvia fierbea de emotii, iar mai apoi s-a linistit: "M-am consumat ca o butelie, dar eu beau emotie la pahar. Cred ca fac implozie. Gata, calmeaza-te, Silvia. O sa fiu extenuata, iar coroana pe care o voi purta este foarte grea. Acum s-a instalat o liniste. Sunt intr-o bula. Ma simt excelent, deja plutesc.", a spus ea.

De cealalta parte, in public, aceasta era sustinuta de sora ei, care a facut o declaratie soc: "Silvia este rautacioasa atunci cand nu i se apreciaza talentul. Taxeaza foarte dur, adica, dupa cum s-a vazut, nu se poate abtine si spune lucrurilor pe nume.", a marturisit aceasta.

La scurt timp dupa ce a fost desemnata castigatoare, aceasta nu si-a mai gasit cuvintele: "Va multumesc pentru ca ati fost langa mine. Nu stiu cum sa le multumesc oamenilor. Nu stiu, a spus ea.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate