Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars”, provocare lansata lui Gigi Becali si lui Mitica Dragomir! “Mitica, Gigi, vin! Pregatiti-va!”

Silvia ii lasa masca pe cei prezenti in platoul celei mai iubite emisiuni de stil din Romania, “Bravo, ai stil! All stars”, difuzata astazi, incepand cu ora 16:30, la Kanal D!

Autor: C.L.

Imbracata intr-o tinuta indrazneata, cu un make-up nonconformist cu care i-a obisnuit pe jurati, dar si cu o poveste iesita din comun, concurenta se bucura de aprecierea juratilor care se arata incantanti peste masura de alegerile vestimentare ale fetei.

Aflata in fata celor trei jurati, Maurice Munteanu se arata indreptatit in a-si expune o “viziune televizata”, in ceea ce o priveste pe Silvia. Acesta ii prevede un viitor stralucit concurentei, atribuindu-i in spirit de gluma, un statut de invitat in emisiunile sportive.

Outfitul prezentat de Silvia si povestea care ii contureaza tinuta vestimentara o plaseaza direct in tribuna, alaturi de greii fotbalului romanesc.

“Mi se pare ca ai putea face o cariera din a fi invitata in emisiuni sportive! Mi-as dori foarte tare sa te vad intr-un <debate> cu Mitica Dragomir si cu Becali. Am aceasta viziune cu voi trei in platou, tu intre ei, discutand despre diverse lucruri care au legatura cu lumea sportului, cu lumea fotbalului. Mi se pare ca ai avea replica si mi se pare ca si stylistic te-ai potrivi cu invitatii”, isi exprima juratul dorinta.

La auzul acestora, concurenta Silvia lanseaza public provocarea pentru cei doi mari oameni din lumea fotbalului.
“Mitica, Gigi, vin! Pregatiti-va! (…) Ii provoc pe Gigi si pe Mitica!”, spune aceasta cu zambetul pe buze.

Intreg momentul il veti putea urmari in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil! All Stars”, difuzata la ora 16:30, numai la Kanal D!
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies