Silvia de la "Bravo, ai stil" nu se fereste deloc! "Va rup cu bataia, daca..."

Silvia, castigatoarea show-ului "Bravo, ai stil", a reusit sa se faca marcata atat prin stilul ei vestimentar, dar si prin atitudinea ei transanta.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descrierePe langa statutul de "Cea mai stilata femeie din Romania", Silvia a castigat si sansa unei cariere in televiziune. Fosta concurenta a inceput deja sa fie preocupata de aparitiile ei pe micul ecran, de felul cum vorbeste si si-a rugat chiar si pe fanii ei sa o sfatuiasca sau sa o indrume, in acest sens.
"Nu stiu cati ati apucat sa ne vedeti la Teo, dar va rog pe cei care au facut-o sa-mi zica imediat ce am gresit...sau ce ati vrea sa schimb la mine sau...va rup cu bataia, daca nu-mi spuneti", a spus Silvia, pe pagina ei de Facebook. (Cum arata Silvia de la "Bravo, ai stil?" naturala si fara strop de machiaj?)
"Te exprimi bine cu mici exceptii. Cel mai deranjant e acel " decât" specific exprimării oltenesti, care se foloseste numai in propozitii negative( in restul tarii)" , "Silvia, te simt derutata! Ai obtinut tot ce ti- ai dorit. Nu te speria de aceasta şansa. Cu pasi mici si un mentor bun ca Teo, vei invata sa- ti reglezi greselile. Ce numesti tu greseli e ceea ce simti ca ai putea face mai bine", "Tu ai stofa de boxer! Cel mai puternic caracter! Fii tu insati! Nu te schimba pentru nimeni! Viata e prea scurta sa fii cum vor altii...de asta ai si castigat ! Ai mult umor, carisma, determinare, stil si inteligenta !!!", au fost cateva din comenntariile primite.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate