Silvia de la "Bravo, ai stil" s-a dus cu fetita la cumparaturi la mall si... a inceput nebunia! Toata lumea a vrut sa faca poze cu cea mai stilata fata! Tanara a devenit deja o celebritate, iar aparitia ei in public se transforma in sedinte foto cu fanele

Silvia Popescu a iesit cu fiica ei si niste amice la o cafea, fiind imediat reperata de simpatizantii ei, dar si ai emisiunii.##VIDEO503805##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Trofeul cucerit la "Bravo ai stil" i-a adus Silviei, pe langa premiul consistent in bani, si notorietate. Practic, din momentul in care a intrat in emisiune, prin felul sau direct si non-conformist, tanara a reusit sa-si castige un numar din ce in ce mai mare de adepti si de fani.

Chiar si dupa terminarea emisiunii, Silvia este pe acelasi trend ascendent, mai cu seama ca este aceeasi tipa din popor, dispusa sa discute la fel de deschis cu toata lumea.

fara descriere

Insotita de superba Evolette, Silvia a facut baie de multime intr-un mall din Capitala, oprindu-se sa stea de vorba cu toata lumea, fara niciun fel de fite sau greturi.

fara descriere

Prima castigatoare "Bravo ai stil!" s-a pozat cu rabdare cu fanele ei, a zambit si a vorbit non-stop, de parca s-ar fi aflat in emisiune!

fara descriere

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate