Silvia Stroescu va fi una dintre cele mai puternice concurente de la Exatlon 2. Uite ce calitati are si cine spune ca e de neinvins. Poate fi considerata neinfricata

Silvia Stroescu de la Exatlon 2 va fi o concurenta puternica. Uite cine spune asta.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Silvia Stroescu este, oficial, in echipa "Faimosii" de la Exatlon 2. Sportiva este o gimnasta talentata, ambitioasa si dispusa intotdeauna sa faca sacrificii pentru performanta.

Protagonista noastra este nascuta pe data de 8 mai, iar astrologii spun ca are toate sansele sa fie una dintre cele mai puternice concurente ale competitiei fenomen din Republica Dominicana. Uitati de ce.

Cei nascuti pe 8 mai nu sunt deloc reticenti atunci cand este vorba de exprimarea ideilor si preocuparilor lor. Ei sunt sinceri, puternici, incapatanati si au tendinta de a face declaratii verbale sau scrise. Ei se simt in elementul lor cand sunt feriti de elementele gata stabilite.

Uneori, ei chiar le retraiesc pe cele stramosesti. Nu le este frica sa actioneze, ei se vor folosi de mijloacele moderne si de progresele din domeniul tehnologic, dar intotdeauna vor fi atenti si la valorile traditionale.

La bine sau la rau, cei nascuti astazi au o legatura neobisnuit de puternica cu locurile in care traiesc. Pentru nativii acestei zile, deciziile legate de mediul inconjurator in general si de conditiile de trai in mod particular au o importanta covarsitoare.

Majoritatea celor nascuti pe 8 mai sunt profund implicati in chestiunile legate de mediul lor inconjurator. In schimb, ei nu sunt foarte legati de locul unde s-au nascut. Adesea, cei ce provin dintr-un mediu rural se aventureaza pana in cele mai indepartate colturi ale globului.

Persoanele nascute pe 8 mai sunt sincere si pot deveni oratori de succes, exprimand aspiratiile si dorintele unui grup. Candoarea celor nascuti pe 8 mai le poate crea necazuri uneori.

Ei trebuie sa evite sa fie brutali sau aspri. Din nefericire, diplomatia nu este punctul lor forte. In astfel de cazuri ei vor intra in conflict cu ceilalti in mod constant. Nativii zilei de 8 mai sunt de obicei foarte siguri pe ei insisi.

Totusi, atunci cand reiese din comportamentul lor ca sunt persoane calme pe care te poti baza, nativii acestei zile sunt considerati indivizi neobisnuit de convingatori. In plus, ei nu isi formuleaza parerile si nu isi exprima pozitia decat dupa ce s-au gandit temeinic la respectivul subiect.

Odata angajati in lupta, nativii zilei de 8 mai pot fi considerati neinfricati. Ei nu se vor pleca in fata amenintarilor si vor gasi o modalitate eficienta de a-si lua revansa chiar si in conditiile in care nu sunt inarmati.

Silvia Stroescu de la Exatlon 2 va fi o concurenta puternica. Strategia este unul dintre punctele lor forte.

Strategia este un alt punct forte al celor nascuti astazi, astfel incat nu este bine sa ti-i faci dusmani. Ei vor fi ingaduitori cu cineva care le face rau o singura data, dar rareori accepta mai mult de atat.

Atat femeile cat si barbatii nascuti pe 8 mai tind sa fie credinciosi atat prietenilor, cat si persoanelor iubite. In calitate de parinti sunt constiinciosi si de obicei te poti baza pe ei. In declaratiile lor, cei nascuti astazi sunt atat de siguri de importanta mesajului pe care il transmit incat acorda prea putina atentie felului in care il transmit.

Cei mai evoluati dintre nativii zilei de 8 mai sunt irezistibili nu numai pentru faptul ca intotdeauna au ceva de spus, dar si pentru ca stapanesc arta de a furniza informatii si de a le nuanta. Persoanele nascute pe 8 mai sunt la fel de eficiente in cazul in care se specializeaza in exprimarea scrisa sau verbala.

Ar fi ideal sa le stapaneasca pe amandoua. Cum am mentionat deja, imprejurimile frumoase sunt extrem de importante pentru nativii zilei de 8 mai.

Ei simt nevoia sa fie in permanent contact cu natura. In calitate de proprietari ar fi ideal ca ei sa isi proiecteze propria casa. In calitate de proprietari de pamant ei ar trebui sa isi infrumuseteze propriul teren.

Cultivarea bunului gust inca din frageda pruncie este vitala pentru cei nascuti pe 8 mai. Ei trebuie sa fie expusi la o gama vasta de stiluri si concepte inca din copilarie, altfel incat viziunea lor sa nu fie foarte limitata si ideile lor sa un fie blocate la nivel local. Idealul nativilor zilei de 8 mai este sa devina cetateni universali. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate