Silviu aruncă bomba! Are un video cu Giani Kiriţă făcând atac de panică! Ce dovadă se ascunde în telefonul faimosului: "El a trecut prin aceeaşi situaţie ca mine"

Autor: A.N.C.

 

Silviu Nicolae, cel mai nou eliminat din echipa Faimoşilor, susţine că nu a fost susţinut de antrenorul echipei, Giani Kiriţă, ba din contră, a fost umilit în cel mai greu moment din competiţie, atunci când a făcut un atac de panică. 
 
Faimosul a adus un video în care Giani Kiriţă apare într-o situaţie similară şi încearcă să demonstreze că antrenorul echipei nu ar fi fost în măsură să-i critice frica. 
 

 

 
"Giani trece printr-o situaţie similară cu a mea, iar lumea chiar îl încurajează să treacă mai departe. El era tot în apă, când a ieşit a recunoscut că nu a mai putut şi că a simţit că moare. El a fost într-o situaţie similară şi m-aş fi aşteptat să procedeze la fel. A făcut şi el un atac de panică. Pe mine m-a scos Giani Kiriţă din Exatlon, însă nu doar pe mine, au mai fost li alţii", a spus Silviu. 
 
"Nu există aşa ceva. Nu se compară ce făcea el acolo. Era sub apă. Nu e aceeaşi situaţie.", a spus mama lui Giani Kiriţă. 
 
Imaginile în video de mai jos:
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cătălin vs Cristi Geamăn, concurs la tras cu arma! Cine a câştigat

Silviu Nicolae, adevărul despre strategiile faimoşilor: "Giani mi-a spus că ar fi bine sa nu joc"! Ce spune despre jignirile şi certurile cu antrenorul echipei

Lili Sandu îi ţine locul Ilincăi Vandici la FanArena! "M-a rugat să o înlocuiesc până săptămâna viitoare"

Vor apărea schimbări în viața a 4 zodii în această lună

Elena Udrea, DE NERECUNOSCUT! Nimeni nu ar mai recunoaște-o acum

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Secretul unui porumb fiert gustos. Cum se fierbe și ce ingrediente trebuie să adaugi

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies