Silviu Burada, capul răutăților din cazul violului din Vaslui, eliberat! A fost așteptat cu șampanie la ieșirea din pușcărie

Silviu Burada, cel care a organizat șocantul viol din Vaslui, a fost eliberat din închisoare.

Distribuie pe:

Capul răutăților din cazul violului din Vaslui a fost așteptat cu șampanie la ieșirea din pușcărie


In articol:

Cazul care a îngrozit o țară întreagă s-a sfârșit, o dată cu eliberarea ultimului violator, din cei șapte, care au batjocorit o elevă din liceu.

Silviu Burada rămăsese ultimul care era încă în pușcărie, dar a fost eliberat condiționat, după doar jumătate din pedeapsă. El a fost așteptat la poarta închisorii cu șampanie și tort, de parcă isprava lui ar fi fost una de laudat.

Condamnat la 10 de ani de închisoare, cel care a pus la care violul îngrozitor a fost eliberat înainte de termen, chiar înainte de Crăciun.

„Admite propunerea Comisiei de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Vaslui privind liberarea condiţionată a persoanei condamnate Burada Ovidiu Silviu. În temeiul art.587 alin.1 Cod procedură penală, dispune liberarea condiţionată a condamnatului Burada Ovidiu Silviu, anterior executării integrale a pedepsei de 10 ani închisoare, aplicate prin sentinţa penală nr.973/2015 a Judecătoriei Vaslui, mandat de executare nr.1131/2015”, au decis magistraţii vasluieni.

Citeste si: Valentin Gheorghiu a murit: "Un om care pur și simplu radia de optimism și veselie molipsitoare"

Citeste si: Cum arăta Mirela Banias de la Insulă atunci când a ajuns la închisoare! Bruneta era de nerecunoscut

Citeste si: Tânără de 19 ani, înșelată de soț imediat după ce a născut! Cine era amanta: „Nu-mi venea să cred”

Silviu Burada petrece ca o vedetă

După ce a scăpat de pușcărie, Burada a dat startul petrecerilor. Și-a făcut un cont pe o rețea de socializare și a început să posteze imagini în care se simte bine alături de prietenii lui, prin diferite baruri și cluburi.

Acum 6 ani, o tânără de 18 ani a fost violată de șapte indivizi, timp de mai multe ore. Tânăra făcea naveta între locuință și liceul unde învăța. În seara fatidică, ea aștepta autobuzul, însă lângă ea s-a oprit Silviu Burada, care s-a oferit să o conducă acasă. Fata a acceptat, fără să îi treacă prin minte ce i s-ar putea întampla, mai ales că cei doi erau amici de ceva vreme.

Capul răutăților din cazul violului din Vaslui a fost așteptat cu șampanie la ieșirea din pușcărie

Însă, în loc să o ducă acasă, Silviu Burada a oprit în mijlocul unui câmp pustiu, și-a chemat prietenii și, timp de mai multe ore, au batjocorit-o pe fata care implora să fie dusă acasă.

După un proces lung, greu și intens mediatizat, violatorii au fost condamnați la ani grei de închisoare, însă toți au fost eliberați condiționat, Burada fiind ultimul care a scăpat.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate