Silviu Mustafa, fratele gimnastei Catalina Ponor, vrea sa dea cu pumnul in K1! Isi doreste sa fie antrenat de Ciprian Sora

Silviu Mustafa, fratele gimnastei Catalina Ponor, vrea sa se lupte in K1. Il admira pe Ciprian Sora, pe care si-l doreste ca antrenor.

Distribuie pe:

fara descriereSilviu Mustafa, fratele gimnastei Catalina Ponor, nu este un personaj care sa fi fost foarte tare mediatizat. Ba, dimpotriva! Presa a aflat dupa multi ani ca gimnasta Catalina Ponor are un frate, care a fost crescut de fostii socri ai mamei ei. Dupa ce povestea a vazut lumina tiparului, Catalina s-a interesat in permanenta de soarta fratelui ei, ajutandu-l pe acesta cu bani. Chiar daca momentan nu este angajat, Silviu, care este un barbat bine facut, se simte tot mai atras de sporturile de contact, dupa ce cu multi ani in urma a practicat boxul.

Potrivit unor surse apropiate lui Silviu Mustafa, acesta isi doreste sa ajunga in Bucuresti pentru a lua lectii de K1, de la Ciprian Sora, unul dintre numele importante ale acestui sport."Il admira foarte mult pe Ciprian Sora. Tot timpul ne-a spus ca isi doreste sa urce in ring si sa se bata ca el. Baiatul are cu ce. Stiu ca pe vremea cand practica boxul avea un pumn naucitor. Cu tehnica si multa munca eu cred ca ar putea face fata unei astfel de provocari", a declarat sursa WOWbiz.ro.

Silviu a refuzat aproape de fiecare data sa discute cu presa, din dorinta de a nu-i face rau surorii sale. "O respecta mult pe Catalina. Se uita la ea ca la soare. Ar fi in stare sa-si dea si viata pentru ea. Fata asta l-a ajutat ori de cate ori a fost nevoie", a mai adaugat sursa WOWbiz.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate