Silviu Pasca isi cere scuze pentru ca a cantat "Desteapta-te, romane!" pe ritm de hip-hop: "Regret nespus daca cineva s-a simtit ofensat. Eu am crezut ca va fi un moment deosebit"

Dupa ce a starnit un val de indignare in mediul virtual, din cauza faptului ca a cantat o strofa din "Desteapta-te, Romane" pe ritmuri de hip-hop, in platoul emisiunii "Vocea Romaniei", Silviu Pasca a tinut sa-si ceara scuze astazi pentru gestul sau.

Distribuie pe:

fara descriere

Pasca a scris, intr-o postare pe Facebook, ca singura sa intentie a fost de a crea un moment cu adevarat deosebit.

"Cred ca pot vorbi in numele tuturor concurentilor cand spun ca imi cer scuze daca cineva s-a simtit ofensat de aceasta varianta, a noastra, a imnului national! Nu asta a fost intentia!! Vorba aia, zicea cineva pe aici: "americanii isi pun steagul pe chiloti, tricouri, incaltaminte si-si canta imnul in zeci de interpretari!". Oricum..nu e asta o scuza..nu cred ca o interpretare mai moderna a imnului, pe care fiecare a incercat sa isi arate personalitatea si felul sau de a canta, trebuie neaparat sa fie atat de blamata!! Nu s-au schimbat cuvinte, versuri, aranjari, nu s-a schimbat nici o armonie, doar felul de interpretare a acestora...fel care a oglindit personalitatea artistului care zace in fiecare dintre noi, concurentii! Nu imi vine sa cred ce intorsatura urata a luat in mediul virtual acea interpretare a imnului national! Regret nespus daca cineva s-a simtit ofensat...N-a fost nicidecum intentia noastra sa fie asa! Sper ca oamenii sa ajunga sa vada faptul ca noi am incercat sa facem un moment deosebit! Va salut, eu, cel care pare-se ca voi fi scos tap ispasitor pentru isprava asta", a scris Pasca.

ASCULTA AICI VARIANTA DE IMN CANTATA DE SILVIU PASCA


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate