Silviu Prigoana si-a revenit dupa scandalul cu Bahmuteanca? E de nerecunoscut: s-a tuns si s-a barbierit!

La inceputul lunii august, in urma unui scandal cu Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu a parasit caminul conjugal impreuna cu cei doi copii, Eduard si Maximus.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

 

fara descriere
fara descriere

Barbatul a refuzat sa comenteze motivul pentru care nu si-a vazut copiii cateva luni, insa a socat cu un nou look care a ridicat multe semne de intrebare. Silviu a postat, la jumatatea lunii august, pe propria pagina de Facebook, o fotografie in care aparea nebarbierit si mai slab cu cel putin zece kilograme. Carcotasii au spus atunci ca a ajuns sa arate asa din cauza scandalului cu Adriana Bahmuteanu.

 

Zilele trecute, Prigoana si-a schimbat din nou look-ul, astfel ca a postat o alta poza, pe pagina de socializare, in care le arata fanilor ca a renuntat la barba si ca s-a tuns. Fotografia a dat din nou de gandit carcotasilor care sustin ca Silviu ar fi trecut peste scandalul cu Bahmu. Cert este ca fanii au numai cuvinte de lauda la adresa lui, ei trimitandu-i mesaje in care ii spun ca arata foarte bine si ca noul look il intinereste cu zece ani.

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu nu si-au mai vorbit de aproape cinci luni de cand s-au certat aprig, iar bruneta a plecat de acasa cu copii. Tot de atunci, cei doi baieti nu si-au mai vazut tatal.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate