Silviu Prigoană spune de ce vrea legalizarea prostituţiei  ”Generaţiile următoare ..." VIDEO

Silviu Prigoană a vrut să legalizeze prostituţia când era parlamentar. Proiectul său nu a fost însă susţinut de ceilalți politicieni.

Autor: Catalina Lohan

In articol:

Silviu Prigoană regretă și acum că nu a reușit să legalizeze prostituția în perioada 2008-2012 în care a fost deputat în Parlamentul României.

În acea perioadă, Silviu Prigoană a vorbit mult despre inițiativa sa legislativă, iar printre argumentele sale se aflau avantajele economice ale țării, dar și faptul că persoanele care practică această meserie vor putea beneficia astfel de o pensie.

Și totuși, politicienii nu au votat proiectul inițiat de Silviu Prigoană.

Silviu Prigoana parlamentar
Silviu Prigoana a fost parlamentar 4 ani[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Silviu Prigoană aruncă bomba despre Adriana Bahmuțeanu: ”Am înțeles că s-a căsătorit”

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Silviu Prigoană: Dacă prostituția era legală, nu mai exista cazul Caracal

Acum, la aproape 10 ani de la acel moment, Silviu Prigoană crede că legalizarea prostituției ar fi fost un lucru bun. De altfel, el chiar a afirmat că dacă trecea la acel moment legea prostituției, nu ar fi existat cazul Caracal.

Invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Silviu Prigoană şi-a susţinut punctul de vedere cu privire la proiectul său privind legalizarea prostituţiei. 

Citeste si: Am aflat ce avere are de fapt Adriana Bahmuțeanu! Toată lumea credea că a făcut milioane din televiziune!

Citeste si: Am aflat ce avere are de fapt Adriana Bahmuțeanu! Toată lumea credea că a făcut milioane din televiziune!

”Prostituția există. Vom păți cum a fost când eram eu în Parlament, când erau lucrătorii din agricultură care aveau pensie de 1-2 lei.

Și am făcut un proiect de lege și am reușit să dăm 450 de lei un fel de ajutor social, un fel de pensie minimă. Același lucru se va întâmpla cu fetele și cu băieții care astăzi practică prostituția și nu contribuie la niciun buget, insa generațiile următoare vor lua o hotărâre în Parlamentul României ca persoanele care au oferit servicii sexuale fără să plătească contribuție, să fie sprijinite de stat.
E foarte simplu(...) Politicenii acum nu au votat pentru că le-a fost frică de popi și de neveste. Ce să fac dacă sunt însurați? Să vină necăsătoriți în Parlament și să vezi atunci voturi… pentru că sunt fățarnici (n. red parlamentarii), sunt mitocani. Spun ceva pe holuri și la vot fac altfel. A fost pentru prima dată în istoria Parlamentului României cand 90% dintre parlamentari s-au abținut la vot, 10% au fost pentru. Nu au spus nu, nu au votat impotriva ci s-au abținut”, a declarat Silviu Prigoană în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.  

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ea e nepoata secretă a lui Silviu Prigoană! A fost fotomodel, dar acum e stewardesă

Nora sexy a lui Silviu Prigoană adoră luxul! Corina își etalează hainele și poșetele de firmă, în timp ce Honorius se îmbracă doar în blugi și tricou! FOTO

Clipe de groază pentru cumnata lui Silviu Prigoană: “Criminalul trebuie depistat”

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Veste ȘOC despre Oana Roman! S-a anunțat acum

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Informația momentului. A intrat în COMĂ. Toți așteptăm o minune

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies