Silviu, supraviețuitor al incendiului din Colectiv, mărturisiri cumplite: ”Aș vrea un copil, dar cum îl voi putea mângâia cu mâinile acestea?”

Un tânăr, care a supraviețuit tragediei de la Colectiv, a vorbit despre viața lui de acum, după nenorocirea din clubul bucureștean!

Silviu Ciocanelli
Silviu Ciocanelli[Sursa foto: Facebook]
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Silviu Ciocanelli, unul dintre supravieţuitorii incendiului de la Colectiv, a făcut mărturisiri cumplite la cinci ani și jumătate de la trageide. Tânărul a vorbit despre propriile cicatrici pe care le vede precum nişte "bombe cu ceas". Silviu, în vârstă 26 de ani din Câmpina, a dezvăluit un lucru care-ți face pielea de găină: se teme să aibă un copil pentru că nu îl va putea mângâia cu mâinile sale "arse şi distruse".

Citeste si: Premiile Oscar 2021. Documentarul „Colectiv” este nominalizat la două categorii

După cinci ani și jumătate de la tragedia în care au murit 64 de oameni, Sivli spune că nu mai caută vinovați. ” Aș vrea să am o familie, un copil, dar, oare, cum îl voi putea mângâia cu mâinile acestea? Ce îi voi povesti eu despre drama tatălui său?”, se întreabă Silviu, cu lacrimi în ochi, într-un interviu acordat publicaţiei Observatorul Prahovean.

Citeste si: Premiile Oscar 2021. Lista completă a nominalizărilor

Silviu a stat două luni în comă. După ce s-a trezit, printr-un miracol, s-a apucat să scrie poezii. „ Am plâns, am urlat, am simțit frică, frustrare și furie laolaltă. Volumul de poezie „Scrum” a fost felul meu de a îmi striga neputința și durerea”, a spus tânărul.

”Încercăm să ne vindecăm rănile, dar încă nu avem odihnă/

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Până nu vom vedea zilele, când se va face dreptate deplină!/

Acele flăcări vor arde mereu în al nostru gând/

La fel cum amintirea lor arde viu în fiecare rând”, sunt câteva versuri din poezia „ Nu uitați de noi”, de Silviu Ciocanelli.

Silviu Ciocanelli
Silviu Ciocanelli[Sursa foto: Facebook]

Silviu Ciocanelli a fost infectat COVID-19

După nenorocirea de la Colectiv, Silviu a avut de trecut un alt hop: a avut COVID-19!

 „ Am suferit șoc după șoc. Cel mai frică mi-a fost când am aflat că am contactat Covid, în februarie. Starea mea de sănătate nu îmi permite să mă mai lupt și cu așa ceva. Mă gândeam doar la asta: iar spital, iar intubat, iar cu întrebarea mereu în gând, dacă trăiesc sau mor.

Din fericire, stăm azi de vorbă, semn că Dumnezeu are alte planuri cu mine”, a povestit Silviu.

Tânărul, mutilat în incendiul de la Colectiv, are certificat de handicap din cauza arsurilor suferite pe 30% din suprafața corpului. „Î n procent de 80% sunt incapabil să desfășor o muncă fizică. Și azi oamenii se uită la mine ciudat când îmi văd arsurile. Am făcut implant de păr, însă sunt zone care nu au mai putut fi acoperite, arsurile au fost până la os. Am suferit și intervenții pentru refacerea simetriei feței. Mâinile dor cel mai rău. Acum sunt tânăr, dar pe măsură ce trece timpul, toate aceste cicatrici vor fi precum niște bombe cu ceas. Pielea va ceda…”, a adăugat el.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Leonard Miron, în serviciul Reginei Angliei! Fosta vedetă TVR, ”recrutată” de guvernul britanic! Lovitură uriașă, la doi ani după ce a aflat că suferă de cancer! Dezvăluiri...

Dosarul Colectiv! Instanța refuză să ia în calcul raportul ministrului Vlad Voiculescu legat de infecțiile nosocomiale! ”Este neutil cauzei”! EXCLUSIV

Opt pacienți au ars de vii, iar trei au murit în timp ce erau evacuați! Filmul cumplit al tragediei de la Piatra Neamț

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies