Simia de la Exatlon 2, transformare incredibilă! Cum a arătat fosta ”războinică” la petrecerea dată de Larisa Vasile! N-o recunoşti!

Simia de la Exatlon 2, transformare incredibilă! Cum a arătat fosta ”războinică” la petrecerea dată de Larisa Vasile!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

Ana Simia Țăran s-a întors în România cu ocazia zilei de naștere a Larisei Vasile. Cele două fete au mers într-un club din București alături de mai multe prietene și s-au distrat până spre dimineață.


In articol:

fara descriere

Ana Simia este plecată de ani buni din țară și în prezent locuiește în Italia. Aceasta pare mult schimbată față de anul trecut, atunci când a participat la Exatlon. Simia este mult mai relaxată, și-a vopsit părul în șuvițe și e mult mai feminină în rochie de seară decât în costum de războinică.

Simia de la Exatlon 2, transformare incredibilă! "Dragă Larisa îți doresc tot ce îți dorești să ți se îndeplinească"

Larisa și Simi sunt legate de o prietenie veche. Cele două nu au mers la Exatlon în același timp (Larisa în sezonul 1 iar Simi în sezonul 2) însă fetele se cunoșteau dinainte iar prietenia lor a rămas la fel de strânsă și după experiența din Republica Dominicană.

fara descriere

Nu mi-am dorit niciodată să am o viață perfectă, ci doar să am câțiva prieteni adevărați în jurul meu, care să mă iubească exact pentru ceea ce sunt, iar tu ești unul dintre ei. Eu, dragă Larisa îți doresc tot ce îți dorești să ți se îndeplinească... Și să știi ca tu pentru mine ești ca o soră... La mulți, mulți ani...”, i-a scris Simi pe contul de socializare Larisei.

Intra pe kfetele.ro să vezi cum arată astăzi Simia

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate