Simina, atac dur la Bogdan Mocanu imediat ce a plecat de la Puterea dragostei ! ”Nu o place pe Anamaria! E doar la nivel declarativ!”

Fosta concurentă din casa Puterea dragostei, Simina, a dezvăluit faptul că Bogdan Mocanu a rămas în competiție pentru alte femei, și nicidecum nu o iubește pe Ana Maria, așa cum a declarat

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Simina a plecat din show-ul Puterea dragostei, însă nu a ezitat să vorbească despre lucrurile care se întâmplă în casă și, în special, despre atitudinea unora dintre concurenții rămași în competiție și în sezonul 2!

”Toți vor să stea acolo pentru faimă! Nu mai există iubire în acest moment pentru nimeni, nici în emisiune, nici în afara ei. Sunt doar povești”, a declarat bruneta, într-un live exclusiv, pe facebook-ul WOWbiz.ro!

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Doliu uriaș în lumea muzicii. Legendarul cântăreț Johnny Clegg a murit la 66 de ani!

Citeste si: Iulia Vântur, prinsă de cutremur în Bali! Mărturii tulburătoare: "Am avut parte de o alarmă în zorii zilei"

Citeste si: Clienții unui magazin care au cumpărat detergent au avut parte de un șoc! Ce au găsit în cutie! Au sunat urgent la Poliție

fara descriere

Simina a spus lucrurilor pe nume la adresa lui Bogdan Mocanu! ”Dacă ar fi vrut să facă un cuplu cu Anamaria, cu adevărat, s-ar fi întors în țară” 

În premieră pentru WOWbiz.ro, tânăra avea să dea și exemple concludente. Astfel, Simina a spus lucrurilor pe nume la adresa lui Bogdan Mocanu, cel care și-a exprimat dorința de a mai participa și în sezonul 2 de la Puterea dragostei. Culmea, în ciuda faptului că, dincolo de platourile de televiziune, el a mărturisit că vrea să o cunoasca mai bine pe Anamaria, blonda, care, susține el, i-ar fi cucerit inima în casă. ”Nu o place deloc pe Anamaria! Totul este doar la nivel declarativ! Dacă ar fi vrut să facă un cuplu cu ea, cu adevărat, s-ar fi întors în țară. A dat-o așa... că, vezi Doamne, o așteaptă la Istanbul, și alte chestii care nu sunt plauzibile deloc. Eu cred că a rămas în show pentru alte fete, sau pentru imagine”, a spus Simina pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate