Simina de la „Puterea dragostei” a fost sunată de Culiță Sterp! Ce i-a spus, Zănoagă și Jador au luat foc

Simina de la Puterea dragostei a primit un apel interesant din partea lui Culiță Sterp. Ce i-a spus acesta iubitei lui Zănoagă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Siminei i s-a propus să joace într-un videoclip. Culiță Sterp a sunat-o pe iubita lui Alex Zănoagă să îi propună să apară într-un videoclip al unui artist care cântă manele, dar Simina nici nu vrea să se gândească.

„Nu sunt eu făcută să apar într-un videoclip de manele. Mi se pare că sunt o cocalară”, a spus Simina în emisiunea de astăzi.

Citeste si: Bogdan Boantă și-a făcut implant de păr. Cum arată acum dansatorul: "Abia aștept să îmi văd părul des și lung"

Citeste si: Un bărbat s-a așezat pe șine și a așteptat să vină trenul

Citeste si: Cine este femeia care l-a insotit pe Ricardo la ''Teo Show''? Nimeni nu se astepta sa vina cu EA

„Uite că ai fost cu un cocalar”, a ironizat-o Jador, iar Iancu, fratele lui Culiță Sterp, a ținut să explice cum au stat lucrurile.

Simina nici nu se gândește să apară într-un astfel de videoclip

„Frate-miu m-a sunat și mi-a zis să apărem amândoi într-un videoclip. Că ne dă 1000 de euro, să apărem amândoi, să îi împărțim. Apoi m-a sunat și mi-a zis că vrei 1000 de euro”, a spus Iancu.

„Uite, că pentru bani te-ai duce. Nu vrei, te pup, pa, pa. Cu 1000 de euro te duceai”, i-a reproșat Jador, iar Simina i-a răspuns.

Am vorbit cu fratele tău. Am zis că dacă eu nu accept, mai sunt și alte fete care ar putea apărea”, a mai spus Simina, iar Zănoagă i-a luat apărarea iubitei sale, mai ales că a demonstrat de multe ori că este foarte gelos.

„Eu dacă vreau să fac ceva, fac”, a mai spus Simina.

„Astăzi am fost întrebată dacă vreau să apar într-un videoclip al unui cunoscut artist care cântă manele. Dar nu este vorba despre fratele lui Iancu”, a explicat Simina.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate