Simina de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ după despărţirea de Alex Zănoagă! Vezi dacă a vrut să se întoarcă la Jador!

În urmă cu câteva zile, Simina de la Puterea dragostei a plecat din casa lui Alex Zănoagă 

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Șoc la Puterea dragostei! Unul dintre cele mai solide cupluri din sezonul 1, Simina-Alex Zănoagă,  a trecut prin momente grele. Mai mult, s-a ajuns chiar și la o despărțire temporară între cei doi tineri, semn că situația a fost una serioasă și nicidecum doar un foc de paie. 

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, după ce bruneta a fost deranjată de atitudinea iubitului ei la un joc de... cărți. "M-a supărat faptul că nu a ținut cont de mine și de felul meu de a fi, în condițiile în care, vorbisem pe această temă și în urmă cu 24 de ore. Sincer, atât de tare m-a afectat cearta, încât, am ales să plec și să nu mai vin acasă", a declarat Simina într-un live exclusiv la WOWbiz.ro

fara descriere

Simina de la Puterea dragostei s-a despărțit de Alex Zănoagă? ”M-am dus la o mânăstire, să mă rog, și am cerut un semn de la Dumnezeu, să știu ce să fac în continuare, să mă întorc sau nu la iubitul meu”

Foștii concurenți ai show-ului amoros prezentat de Andreea Mantea aveau să detalieze și cum s-au derulat lucrurile în perioada în care au stat separați. Citeste si: Alexandru Cumpănașu vrea să candideze la prezidențiale! ”A mă înscrie într-o astfel de bătălie înseamnă să îmi pierd liniștea”

Simina de la Puterea dragostei s-a despărțit de Alex Zănoagă și, în premieră pentru WOWbiz.ro, a spus și ce a determinat-o totuși să revină într-un final la sentimente mai bune. ”Eram atât de nervoasă, încât am plecat de acasă. Am fost cu Raluca, am mâncat, a trecut timpul, și apoi am dormit la o prietenă. A două zi, m-am dus la o mânăstire, să mă rog, și am cerut un semn de la Dumnezeu, să știu ce să fac în continuare, să mă întorc sau nu la Alex. Am primit unul, dar nu am să îl spun, prefer să fiu superstițioasă, cert este că în acel moment, am realizat că greșeam și am revenit acasă", a declarat Simina, în timp ce Alex a recunoscut că în acea seară, de supărare, s-a dus în club cu două prietene."Nu am vrut să stau singur, am lăsat-o pe iubita mea să se liniștească, apoi, am vorbit la telefon. Am realizat imediat că trebuie să trecem peste probleme, fiindcă ne iubim foarte mult", a povestit și bărbatul pentru WOWbiz.ro. 

"Despre Jador nici nu mai vreau să discut. Este un capitol încheiat de mult timp pentru mine. Nu există nimic între noi, iar subiectul acesta chiar nu-şi mai are rostul!", a mai spus Simina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate