Vedete

Simina de la Puterea Dragostei, forțată de Jador să spună că sunt împreună? Andy face dezvăluirile

Simina a fost forțată de Jador să spună că sunt împreună, a dezvăluit Andy în emisiunea Puterea Dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Simina este una dintre concurentele de la Puterea Dragostei. Ea susține că face un cuplu cu Jador, cântărețul care a ieșit din casă și cu care era în tatonări înainte ca acesta să fie eliminat din emisiune. 

Citeste si: Ricardo de la “Puterea dragostei” s-a iubit cu o bombă sexy! Arată mai bine decât Raluca? FOTO

Citeste si: Noul concurent de la Puterea Dragostei, Andrei, e prieten cu Jador! A povestit în emisiune cum şi unde s-au cunoscut

”Eu și cu Simina formăm un cuplu, chiar dacă eu am fost eliminat din emisiune. Ne vom continua relația afară, dacă eu nu voi mai intra în casă”, a mărturisit recent Jador, care i-a îndemnat pe telespectatori să-l voteze să se întoarcă în casă. Cum mulți au fost cei care au spus că Simina va forma un cuplu cu un alt băiat din casa de la Puterea Dragostei, în urmă cu câteva zile, într-un live comun al celor doi, au dezvăluit adevărul despre relația lor.

Andy de la Puterea Dragostei, dezvăluire șocantă despre Simina și Jador

 

Ei bine, în emisiune Andy a făcut o dezvăluire șocantă despre Simina și Jador. 

Citeste si: Primele declaraţii ale lui Adrian de la Puterea Dragostei, după eliminare! De ce s-a înscris, de fapt, în emisiune

”Simina spune că Jador a forțat-o să scrie pe rețeaua de socializare că e într-o relație cu el. Jador spune că sunt împreună, Simina spune că nu. Eu cred că-și va găsi (n.r. Simina) pe cineva din casă”, a mărturisit Andy la Puterea Dragostei. 

Jador a venit în casa de la Puterea Dragostei inițial pentru Bianca, însă între cei doi nu s-a înfiripat nimic. Apoi, cântărețul și-a îndreptat atenția spre Simina, care a intrat în emisiune cu doar o săptămână înainte ca el să fie eliminat din show, prin votul băieților. 

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate