Simina de la Puterea Dragostei s-a întâlnit cu Jador în secret! „Ne-am pupat la mine în mașină. În timp ce ea avea burta mare, se vedea cu mine”

Jador a povestit totul despre întâlnirile secrete dintre el și Simina de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

jador

Jador de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri scandaloase! S-a filmat în timp ce povestea că s-a întâlnit și s-a sărutat cu Simina, iubita lui Alex Zănoagă, deși ea este însărcinată.

Jador a povestit cu lux de amănunte ce s-a petrecut între el și fosta lui iubită de la Puterea Dragostei, dar ulterior a șters video-urile. Fanii emisiunii le-au păstrat, însă.

Simina de la Puterea Dragostei s-a întâlnit cu Jador în secret

„Undeva pe la Victoriei, într-o seară, nu știu unde ți-a zis ție că se duce, știu că a fost la biserică înainte, s-a văzut cu mine, bă! Și ce crezi, ne-am și pupat în mașină la mine, că la ea în mașină nu... Ea am ajuns mai devreme, eu am ajuns mai târziu.

Odată a făcut accident, Zănoagă, știi ce zic, eu nu aveam de unde să știu că ea a făcut accident, și iar ne-am văzut. Era și soră-sa. Întreab-o dacă nu ne-am pupat. Îți zic și unde”, i-a transmis el lui Alex Zănoagă.

Citeste si: Doinița Oancea s-a măritat? S-a fotografiat în fața primăriei cu un buchet de flori, iar fanii s-au bucurat enorm

simina si zanoaga puterea dragostei

„Ești vacă tare! Dar iubita asta a mea pe care ești tu geloasă încă - Alex nu știe că tu ești încă geloasă, dar o să-i spun eu acum. Ea ar fi fost supărată că mă întâlnesc cu tine, că m-am întâlnit cu Ella, că m-am văzut cu multe fete? La mine nu are cine să se supere, dar la tine da”, a continuat el, de data aceasta adresându-i-se Siminei.

Jador de la Puterea Dragostei a continuat seria dezvăluirilor despre ce s-a întâmplat între el și Simina, pe ascuns.

„Bă Zănoagă, iubita ta, Simina Loica, în timp ce avea burta mare se vedea cu mine, bă!”, a mai spus el.

„A treia oară nu mai știu. Am întrebat-o pe iubita ta „Ce faci cu Zănoagă?” și a spus „Mai stau aici să-mi fac dinții”. Știu că te-ai certat de foarte multe ori cu ea, știu că, de când ați plecat de la Puterea Dragostei, timp de două luni ai făcut sex de doar trei ori cu ea, pentru că îți spune niște chestii. Eu nu aveam de unde să știu astea, Zănoagă! Îi ceream explicații, o întrebam de ce face asta, și ea îmi spunea chestiile astea. Deci, Zănoagă, îmi pare rău, ai o iubită care mă iubește, asta e. Chiar îmi pare rău de băiatul ăsta, e vina ei, ea a început totul.

Zănoagă, dacă vrei să știi mai mult, contacteză-mă. O să îți spun adevărul, promit” , mai spus Jador.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate