Simina, declarații după divorțul de What's Up: ”Nu prea sunt atrasă de băieţi cuminţei”

Simina și What's Up nu mai formează un cuplu de o perioadă. Ce spune tânăra, după ce s-a despărțit de artist!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Simina și artistul What's Up nu mai sunt împreună. Cei doi au convenit să se despartă și să meargă fiecare pe drumul său, după ce au realizat că relația nu poate fi salvată. Chiar dacă s-au despărțit, Simina nu se sfiește să își facă o nouă relație, ba mai mult decât atât consideră că nu este momentul chiar acum pentru o nouă iubire.

Citeste si: What’s Up, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu artistul

Citeste si: După despărțirea de Simina, What’s Up a lansat o piesă. Au versurile legătură cu fosta lui soție? „Dupa atâția ani nu mă gândeam tu tot să...”

"Nu sunt omul care rămâne dezamăgit şi se închide într-o cutiuţă. Sunt un om optimist, înţeleg din fiecare lecţie ce trebuie, sper. Nu prea sunt atrasă de băieţi cuminţei, am nevoie de aventură. N-am timp şi chef de lucruri serioase şi cred că nici nu este cazul acum. Am prioritizat întotdeauna cariera, tot ce fac profesional vorbind, fac din toată inima", a spus Simina la un post tv.

"Sunt în perioada aia frumoasă în care eram şi cu Marius acum 10 ani, când toate visele erau pe tavă, le legam într-o fundiţă", a mai spus ea.

Citeste si: What's Up, declarații despre noua iubită: "O iubesc, am făcut nuntă"

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate