Simina îl iubește pe Alex Zănoagă la Puterea dragostei? O fostă concurentă spune tot adevărul! ”I-am văzut pe cei care se bat cu pumnul în piept că se plac sau cică ar forma un cuplu” EXCLUSIV

Deea a vorbit despre relația pe care Simina o are în casa Puterea dragostei cu Alex Zănoagă.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

După despărțirea de Jador și tot scandalul ce a urmat după în casa Puterea dragostei, Simina a ales să își găsească fericirea în brațele lui Alex Zănoagă, bărbatul care multă vreme a încercat să se apropie de ea în show!

De altfel, în premieră pentru WOWbiz.ro, la vremea respectivă, Simina a dezvăluit ce a determinat-o să facă pasul spre actualul iubit.”O susținătoare m-a făcut să fac pasul ăsta și să am curajul să recunosc lângă ce băiat mă simt eu bine și mă face fericită. Mi-a zis ”Alex te place așa cum ești tu și stă și așteaptă să îi deschizi măcar o portiță să arate cât de mult te place” și asta am făcut! Mă bucur din suflet că am ales asta! Chiar dacă este mai mic, știe să respecte și să țină o fată lângă el”, a declarat Simina despre relația cu Alex la WOWbiz.ro.

Citeste si: Un nou conflict la Puterea Dragostei! Thalida și Simona, la un pas de bătaie! Totul ar fi din cauza lui Jador

Citeste si: Kamara, anunț important despre Leon! În sfârșit, s-a întâmplat: "Mulțumim tuturor celor care..."

Citeste si: Povestea emoţionantă din spatele numelui ales de Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pîrva pentru bebeluşul lor

fara descriere

Simina și Alex Zănoagă au o relație adevărată la Puterea dragostei? ”Eu cred altceva”

La două luni de atunci, mulți se întreabă însă dacă dragostea lor este una reală sau doar pentru show.Simina și Alex Zănoagă au o relație adevărată la Puterea dragostei?”, este cea mai des întâlnită dilemma a fanilor. Ei bine, Deea, ultima eliminată din emisiune a spus totul despre idlă. ”Eu cred altceva despre tot ce se petrece în formatul de pe TV. I-am văzut pe cei care se bat cu pumnul în piept că iubesc sau, ”cică” ar forma un cuplu. Consider că Simina și Alex au scris și scriu singura poveste de iubire din casă. Ei chiar sunt un cuplu, cu bune, si cu rele, cu certuri, împăcări și gelozii! În ciuda faptului că Jador încearcă să le pună bețe în roate, cei doi merg mai departe și bravo lor”, a declarat Deea pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate