Simina, în lacrimi! Cine a dezamăgit-o atât de tare: "E șmecher și nu se gândește că..."

Simina a plâns în această emisiune a show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D. Raluca și Simina au fost alături de ea și au încercat să o liniștească.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Simina le-a mărturisit Ralucăi și lui Mary că este foarte dezamăgită de None.

"De ce au făcut asta? None m-a făcut pe mine să mă deschid în fața lui, cum a făcut și cu Bianca. (...) De ce încearcă să facă așa? Pentru că e șmecher și nu se gândește că suntem femei. Foarte urât din partea lui", i-a dezvăluit Simina Ralucăi.

"Ăștia nu se numesc bărbați, uită-te cum am fost tratată eu luni întregi în emisiunea asta, ca ultimul jeg. Ăștia care sunt aici nu se numesc bărbați, sunt aici doar pentru faimă și să se afirme. Pe Ricardo chiar îl văd. Și pe Adrian, care își dorește să fie cu Larisa. Pe restul nu îi văd. Nu ai de ce să plângi pentru un om. Ei te-au pierdut pe tine, nu tu pe ei", a spus Raluca. 

"Ce nesimțiți. Nu mă gândeam că o să facă. Cel puțin None nu. Andy da, se vede pe el, ce a făcut cu Roxy", a precizat Simina.

"Nu-mi doream cu Andy, cu None da, recunosc că am vrut să-l cunosc. Cum a făcut și cu Bianca, se apropie de tine să afle chestii despre tine și pe urmă gata, să arate mesajele. Vreau să plec acasă", i-a transmis Simina lui Mary.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: