Simina, prima reacție după ce Jador a spus că este însărcinată! ”Am copil în burtă”

Jador, declarații la Teo Show despre Simina, care ar fi însărcinată cu Alex Zănoagă. Reacția Siminei de la Puterea Dragostei a venit imediat.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Jador a aruncat bomba la Teo Show! Concurentul de la Puterea Dragostei a dezvăluit că Simina este însărcinată cu iubitul ei, Alexandru Zănoagă.

Imediat după ce a aflat ce declarații a făcut Jador, care a spus că ea este însărcinată, Simina a dat replica.

”Am copil în burtă, se numește Nutela”, a glumit Simina despre sarcina anunțată de Jador.

Pe de altă parte, Simina a mărturisit că nu s-a simțit bine în urmă cu câteva zile. ”Nu m-am simțit bine ieri (n.r. duminică). A fost Ana la mine”, a spus Simina, după ce Jador a declarat că ea e însărcinată.

Citeste si: Mesajul sfâșietor al lui Jador către Simina! ”Pentru fericirea ta, unii suferă!”

Citeste si: Simina îl șochează pe Alex Zănoagă! Declarație șoc a Siminei despre ispita George! "Nu este un cuceritor”

Citeste si: Atac dur al lui Alex Zănoagă la adresa lui Jador de la Puterea Dragostei. ”Nu plânge după Simina, ci pentru melodiile lui"! Declarații exclusive

Jador a aruncat bomba: Simina este însărcinată! ”Alex a arătat testul de sarcină”

Ce declarații a făcut Jador la Teo Show:

”Tot ce a fost cu Simina s-a terminat! Te pup, nu mai, gata. De când am aflat că trebuie să-i vină un bebeluș. E gravidă cu Zănoagă. Așa sunt ei, se despart, se împacă, așa e dragostea! Nu mi-a spus ea, am aflat din altă parte. Alex a arătat testul de sarcină unui prieten, eu am spus bine! Nu pot să spun multe. Nu contează ce a fost!”, a spus Jador despre sarcina Siminei de la Puterea Dragostei.

Alexandru Zănoagă a negat că Simina ar fi însărcinată. Jador a reacționat în direct la Teo Show: ”Minte! Minte! O să vedeți peste 9 luni, când o să iasă un Zănogel de acolo! Nu vreau să spun când am vorbit cu ea ultima oară! Nu mai vreau să vorbesc despre Simina și despre fetele de care m-am îndrăgostit eu”, a precizat Jador la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate