Simina vorbește, în premieră, despre sarcină după plecarea de la Puterea dragostei ! "Este tot ce mi-am dorit"! EXCLUSIV

La ieșirea din casa Puterea dragostei, Simina ținut să lămurească zvonurile că ar fi însărcinată cu Alex Zănoagă

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

În ultima lună în care a stat în casa Puterea dragostei, Simina a fost acuzată că ar fi gravidă! Tinerei din Timișoara îi era mereu rău, avea fața palidă și, ca bârfele să prindă și mai mult contur, ea purta și ținute lejere, caracteristice femeilor însărcinate.

Nici concurenții din show nu au menajat-o și, de nenumărate ori, aduceau în discuție subiectul legat de copil. Mai mult, alții au și declarat public că este posibil ca Simina să poarte în pântece un viitor bebeluș, deși ea a negat.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei: "Am greșit! Îmi cer scuze în fața tuturor"

Citeste si: Oana Lis, detalii picante din viața intimă! În pauza de prânz, când Viorel Lis era primar, fugeau să facă amor! ”Asta îi dădea putere”

Citeste si: Un băiat de 14 ani s-a aruncat în fața trenului, de față cu colegii lui! Ce i-au strigat disperați

Simina este însărcinată cu Alex Zănoagă după Puterea dragostei?! ”Un copil ar fi fost rodul iubirii noastre” 

Și... atunci, care să fie adevărul? Este sau nu Simina însărcinată după Puterea dragostei? Revenită în țară, după finală sezonului 1, bruneta a vorbit, în premieră pentru WOWbiz.ro, despre acest lucru. "Să fie clar pentru toată lumea. Nu sunt gravidă, deși poate mi-aș fi dorit să am un copil cu Alex. Îl iubesc, este bărbatul potrivit pentru mine, sprijinul și viața mea. Un copil ar fi fost rodul dragostei noastre, dar momentan, el nu există. Este adevărat, m-am simțit rău în Turcia, dar au fost alte probleme medicale nicidecum o sarcină", a spus fosta concurență pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate