Simona Amanar a adus pe lume, inainte de termen, o fetita sanatoasa! Vezi cum a decurs nasterea

Gimnasta a adus pe lume o fetita sanatoasa care a primit nota 10 de la medicii care au adus-o pe lume. Simona a nascut inainte de termen si la marele eveniment nu a mai asistat tatal care a fost in sala la nasterea baietelului lor, Alexandru, si a marturisit ca nu mai poate indura sa vada o a doua cezariana.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere

Cosmin Tabara, sotul Simonei, si-a insotit partenera de viata la spital unde a adus pe lume o fetita frumoasa, de nota 10 si pe care au numit-o Stefania Teodora.

„Joi ne-a luat prin surprindere. Trebuia să nască pe 27 noiembrie, dar a venit pe lume mai devreme. Aşa sunt fetiţele! Simona a simţit ceva şi am dus-o imediat la spital. Am ajuns în jurul orei 14, iar la 14.24 a şi născut. A fost foarte rapid. Analizele le făcuse tot acolo, la Spitalul Athena, totul era bine, aşa că au dus-o repede în sală, în salonul VIP. Eu am aşteptat, de această dată, pe hol. La Alexandru, primul nostru copil, am asistat, dar acum nu mi-a mai trebuit, pentru că ştiam exact ce se întâmplă. În viaţa mea nu vreau să mai asist la o cezariană şi îi sfătuiesc şi pe alţii să se abţină, sunt nişte lucruri care trebuie să rămână acolo! Ştefania Teodora a primit nota 10, iar faptul că este sănătoasă e cel mai important. Simona este foarte bine şi ea”, a declarat, pentru „ring”, sotul Simonei Amanar.

Primul copil al cuplului, Alexandru, este in culmea fericirii ca are o surioarasi si-a dorit sa le aduca acasa cat mai repede posibil. Camera celei mici nu este pregatita, dar vor sa o faca roz.

„Alexandru este în al nouălea cer, e cel mai fericit. A fost şi el la spital, e înnebunit după cea mică. De mult îşi dorea o surioară, iar acum abia aşteaptă să o aducem acasă. El voia să le aducem acasă vineri. L-am convins cu greutate că mama şi surioara lui trebuie să mai rămână câteva zile la spital. E disperat, în sensul pozitiv. Camera încă nu e pregătită în totalitate pentru că din superstiţie nu am făcut nimic înainte. O să luăm, deocamdată, strictul necesar, iar la primăvară, când o să mai crească un pic, o să aibă o cameră a ei. Probabil o să fie în tonuri de roz, este culoarea cea mai potrivită pentru fetiţe”, a mărturisit Cosmin.

VEZI AICI PRIMELE IMAGINI FILMATE CU SIMONA AMANAR SI FETITA EI


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate