Simona de la Puterea Dragostei a ajuns de nerecunoscut! Cum s-a machiat i-a șocat pe fani

O mai ții minte pe Simona de la Puterea Dragostei, fostă concurentă în sezonul I?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Simona Braboveanu, fostă concurentă de la Puterea Dragostei sezon I, a reușit să îi ”sperie” pe fanii emisiunii. Frumoasa Simona a făcut un live pe rețelele de socializare, dar fanii ei i-au comentat imediat spunând că este mult prea machiată, ochii ei abia putând fi văzuți!

  fara descriere

  Citeste si: Promo Puterea dragostei 6 decembrie. Scandal-monstru între Andreea și Ricardo: ea i-a aruncat cu băutură în față, el a sărit s-o bată

  Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

  Citeste si: Actrița Emma Stone s-a logodit cu Dave McCary. Cum arată inelul de logodnă

   

  Citeste si: Cum arată Andreea Oprică de la Puterea Dragostei brunetă, fără make-up! Tu o mai recunoști?

  Simona de la ”Puterea Dragostei” este virgină

  Simona de la ”Puterea Dragostei” și-a deschis sufletul în fața reporterilor WOWbiz.ro, cu atât mai mult cu cât, după zecile, chiar sutele de întrebări primite pe această temă, s-a decis să vorbească despre subiectul fecioriei sale. ”Da, sunt încă virgină, chiar dacă am 20 de ani. Și, cred eu, în situația mea, nici nu ar fi putut fi altfel. În primul rând, datorită educației pe care am primit-o în familie”, ne-a spus Simona de la ”Puterea Dragostei”, în exclusivitate.

  Apoi, ne-a mai dezăvluit ea, niciun băiat nu ”risca” prea mult să se apropie de ea. ”Am cinci frați, iar toți 5 sunt foarte protectori cu mine. Eu, oricum, sunt mai băiețoasă, dar, de-a lungul anilor de adolescență, niciun băiat nu se apropia de mine când mă vedea înconjurată de frații mei. M-au protejat cât au putut ei mai bine, iar cei care ar fi vrut să mă impresioneze, ar fi trebuit să fie foarte abili ca să nu fie descoperiți de frații mei. Iar când vine vorba de discuții în urma cărora să ajung în patul lor… ce ar fi putut să inventeze ca să nu îmi dau seama că e doar vrăjeală, având doar băieți în jurul meu?!”, ne-a mai spus, râzând, Simona de la ”Puterea Dragostei”.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate