Simona Florescu, experiențe paranormale! Ce mesaje îi trimite Ion Dichiseanu dincolo de moarte: „Am rămas blocată”

A trecut jumătate de an de la momentul în care marele maestru a murit, iar în tot acest timp acesta i-a trimis semne fostei soții.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Se apropie sărbătorile de iarnă, însă ele nu mai au farmecul de odinioară pentru Simona Florescu și Ioana Dichiseanu de când unul dintre cei mai importanță bărbați din viața lor, Ion Dichiseanu, a trecut la cele sfinte.

A trecut jumătate de an de când maestrul a fost declarat decendat. Actorul a murit pe 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani, răpus de o pneumonie bilaterală, care l-a ținut luni bune pe un pat de spital. În cele din urmă, organismul său a cedat, iar în urma sa au rămas multe regrete, lacrimi și suspine. 

Cele mai afectate sunt fosta soție, Simona Florescu, și fiica regretatului actor, Ioana Dichiseanu, care nici până acum nu s-au împăcat cu moartea acestuia. Dacă în alți ani Crăciunul și Revelionul erau motive serioase de bucurie, căci petreceau alături de Ion Dichiseanul, anul acesta lucrurile stau complet diferit. 

„Anul acesta, de sărbători, vom face aceleaşi lucruri pe care le făceam şi cu tata. Ne va consola gândul că, poate, într-un fel, este lângă noi. Noi îl simţim de multe ori lângă noi. Evident că sărbătorile nu vor mai fi niciodată la fel.

Marea durere pentru mine este că şi Paştele, şi Crăciunul au coincis cu internarea lui in spital. De sărbători, încep să mă năpădească fel şi fel de amintiri neplăcute, dar Anastasia ne ajută să mergem mai departe şi să ne bucurăm de anumite aspecte ale sărbătorilor”, spune Ioana Dichiseanu, la o emisiune televizată. 

Citeste si: Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, dezvăluire incredibilă despre ea: Am prins-o în pat cu...- bzi.ro

Simona Florescu își mai alină dorul de fostul ei soț, mai ales atunci când acesta îi trimite semne dincolo de moarte. Artista a povestit o întâmplare bizară și este convinsă că regretatul actor este cel care i-a transmis acel mesaj! 

Ion Dichiseanu nu a uitat-o pe Simona Florescu nici după moarte! Ce mesaj i-a transmis regretatul actor: „ Atunci am înţeles că astfel am aflat un răspuns la întrebarea mea”

La rândul ei, Simona Florescu a relatat o experienţă mai puţin obşnuită pe care a avut-o la puţin timp după trecerea la cele veşnice a fostului ei soţ. Artista a povestit cum a primit răspuns de la regretatul actor la o întrebare care o măcina de multă vreme.

Citeste si: Ioana Dichiseanu nu poate renunța la unele lucruri care au fost ale lui Ion Dichiseanu: „Am senzația că îmi este aproape și nu pot să le dau”

„Vara asta, eram pe litoral şi cântam. După spectacol, am urcat în camera de hotel să mă schimb. Pe hol, când am ieşit din lift, erau două turiste cazate la hotel care m-au reţinut să-mi spună că le place cum cânt, că mă urmăresc, că vin cu drag la spectacole să mă asculte. Apoi, m-am dus în cameră să mă schimb. Mă învăţase un bioenergoterapeut că, atunci când vreau să aflu ceva de la cineva de pe lumea cealaltă, să-L rog pe Dumnezeu să-mi permită să îi pun o întrebare.

Citeste si: Momente dificile pentru familia lui Ion Dichiseanu! Actorul ar fi împlinit 88 de ani. Ce mesaj i-a transmis public, fiica sa, Ioana?

L-am întrebat: Tu, m-ai iubit pe mine pe lumea asta? Apoi m-am schimbat, am ieşit din cameră, doamnele erau tot acolo, pe hol. M-au reţinut din nou şi mi-au zis ce frumos cânt, „dar să ştiţi, doamna Simona, că noi vă iubim foarte mult şi când spunem asta, vine de la Dumnezeu”. Atunci am înţeles că astfel am aflat un răspuns la întrebarea mea. Am rămas blocată”, a dezvăluit Simona Florescu. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ion Dichiseanu îi apare în vis Simonei Florescu! „Dacă încep să povestesc zice lumea că sunt nebună”

Fiica lui Ion Dichiseanu, primul interviu după moartea tatălui său: "îmi este dor de el în fiecare clipă..."

Fiica lui Ion Dichiseanu, primul interviu după moartea actorului: „Este în continuare lângă noi”

Veștile sunt bune! Acești nativi vor avea parte de surprize

Anunțul momentului pentru toată România! Se întâmplă chiar azi, pe 3 decembrie. Se dau câte 400 de lei

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Bucurie fără margini în showbiz-ul românesc. Vedeta noastră devine iar părinte. Mesajul care topește inimile tuturor

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies