Simona Gherghe a implinit 37 de ani: "Sunt la o varsta care inca imi permite sa ma mai rasfat" - VEZI ce regreta si de ce ii e dor

Simona Gherghe implineste astazi 37 de ani.

Distribuie pe:

fara descrierePrezentatoarea TV se bucura de aceasta zi minunata si recunoaste ca singurul lucru pe care il regreta este ca timpul trece prea repede si nu poate face tot ce isi doreste.

"37 de ani... O varsta care inca imi permite sa ma mai rasfat. Chiar daca simt ca sunt mai matura ca acum un an. Sau... mai responsabila. Ma amuz, uneori, ca, daca ma intrebi repede, s-ar putea sa nu nimeresc exact anii... Singurul lucru concret pe care il simt e ca timpul, de ceva vreme, curge altfel. Mai repede. Si-l contorizez de la o vacanta la alta. Cumva, de asta imi si place atat de mult sa calatoresc. Imi da iluzia ca timpul trece mai greu. Oricum, apropos de calatorii, cred ca mi-am facut planuri de vacanta pentru urmatorii zece ani! Sunt atat de multe locuri pe care vreau sa le vad si atat de multe altele de care mi-e dor... Mi-ar placea sa imi pot permite candva, in viata asta, un an sabatic in care sa colind lumea. Sigur, latura mea pragmatica imi spune ca va fi practic imposibil. Sunt la varsta la care cariera imi ocupa mare parte din timp. Nu tot insa, pentru ca si latura personala e foarte importanta. Toata viata putem avea parte de schimbari care sa ne redefineasca. Visul continuă"
a scris Simona pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate