Simona Gherghe abia mai poate închide un ochi noaptea. Ce se întâmplă cu graviduța? "Mă târâi prin casă..."

Simona Gherghe s-a retras în concediul de maternitate, însă frumoasa graviduță nu pare să aibă parte de clipe de liniște.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Simona Gherghe s-a retras în concediul de maternitate, însă frumoasa graviduță nu pare să aibă parte de clipe de liniște.
Prezentatoarea TV este nevoită să se ocupe atât de ultimele pregătiri înainte de venirea pe lume a bebelușului, dar și de fetița ei, Ana Georgia, care s-a îmbolnăvit.
Micuța a contactat o viroză de la grădiniță și este supravegheată noapte de noapte de vedetă, care a început să se simtă și ea destul de slăbită.

"A treia saptamana de gradi, a doua viroza. Dupa o noapte de tuse, copilul e fresh! 🤦‍♀️ eu ma tarai prin casa (sunt ok, n-am luat de la ea, starea e de la nesomn)...", a scris Simona Gherghe în dreptul unei imagini cu tratamente medicamentoase, dar și naturiste.

Fostul ei coleg de emisiune, Alex Velea, a fost printre primii care i-au transmis gândurile de bine.

Însănătoșire grabnică", a scris Velea.

"Multumesc, Ana a luat un virus de la gradi...", i-a răspuns ea. Ulterior, Alex Velea a recunoscut că și băieții lui s-au confruntat cu aceeași problemă.

Simona Gherghe a intrat în concediul prenatal. Cristina Cioran îi ține locul la emisiune

Simona Gherghe va intra în concediu prenatal, iar peste numai câteva săptămâni urmează să devină din nou mamă.

În legătură cu numele bebelușului ei, Simona Gherghe a dezvăluit că unul dintre cele l-a care s-a hotărât este Ioan.
"Ioan sigur va fi – este numele pe care îl poartă și tatăl meu, și bunica mea și bunicul pe linie maternă. Pentru primul nume încă mai negociem", a dezvăluit prezentatoarea.
Vedeta a mai mărturisit că are încredere în Cristina Cioran, cea care se va ocupa de moderarea emisiunii sale, în absența ei.

"O să vezi, o să te obișnuiești în momentul în care se termină emisiunea să te duci acasă și te eliberezi, să îți vezi de familie. Cine se așază pe scaunul ăsta, în cel mult un an rămâne însărcinată. O să-mi lipsească starea asta de live. Am încredere că emisiunea rămâne pe mâini bune. E bine că ești pregătită și că știi foarte bine formatul. Tu poți să gestionezi și altfel rolul acesta, ești cameleonică. Vă mulțumesc din suflet pentru tot și o să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă cu viața mea, pe rețelele sociale. Vă mulțumesc pentru că ați fost astăzi alături de noi și ne vedem când ne-om vedea", a spus Simona Gherghe.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: