Vedete

Simona Gherghe, adevărul despre a doua sarcină! Când va veni pe lume următorul copil: „Este atât de frumos”

Simona Gherghe a vorbit despre creşterea micuţei Ana dar şi despre planurile de viitor în legătură cu al doilea copil.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
 
Simona Gherghe are o fiică pe nume Ana împreună cu soţul ei, Răzvan, dar îşi mai doreşte încă un copil.Cu toate acestea, ea a spus că nu se grăbeşte în acest sens deoarece Ana, în vârstă de un an şi patru luni, o ţine destul de ocupată, iar primele luni după naştere au fost destul de obositoare pentru prezentatoarea TV. 
 
 
 
 
„Stai să-mi revin. A făcut pe 23 septembrie un an şi patru luni… stai să-mi revin. A fost foarte greu anul acesta. Este minunat, este cea mai frumoasă chestie care ni se putea întâmpla în viaţa asta, dar pe lângă faptul că este atât de frumos, e şi foarte greu şi resimt anul ăsta şi o mai amânăm un pic”, a spus vedeta când a fost întrebată de al doilea copil, pentru Libertatea.ro
 
 
 
 
Simona a spus că, dacă la primul copil a fost foarte îngrijorată şi stresată, când va veni pe lumea al doilea, va fi mult mai relaxată. 
 
„Acum sunt OK, am prins experienţă, dar în primele luni a fost foarte obositor, pentru că nu prea aveam încredere în nimeni, adică trebuia să fiu eu non-stop cu Ana şi ea nu dormea noaptea că trebuia să o hrănesc, s-o schimb, o şi alăptam, pentru că am alăptat-o patru luni şi nu dormeam nici ziua, când dormea ea, pentru că trebuia eu să fiu tot timpul cu ochii pe ea… Asta m-a epuizat şi dacă ar fi să repet experienţa, nu aş mai face greşeala asta. În primul rând, aş avea încredere în mama mea, care e cu noi de când s-a născut Ana şi este cea mai de încredere persoană pe care puteam să o avem lângă noi”, a mărturisit ea. 

Galerie foto  Urmatorul articol