Simona Gherghe, aroganta suprema la adresa lui Ilie Nastase! Si-a postat pe Facebook exact pagina in care Andre Agassi il face pe Nasty "roman mare si prost" in biografia lui!

Dupa ce, anul trecut, Ilie Nastase i-a injurat pe cativa reporteri ai Antenei 1, prilej pentru Simona Gherghe de a-l pune la punct in emisiune pe fostul mare sportiv, astazi realizatoarea "Acces direct" a mai facut o aroganta la adresa lui Nasty!

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere"Nastase si cu mine schimbam mingi. "Hei, spune-mi, asta e prietena ta, Snoopy? Chestia asta draguta e iubita ta?" Ma opresc. Ma uit fix la Nastase. Imi vine sa-i dau una in nas romanului asta mare si prost, chiar daca are cu jumatate de metru si 45 de kilograme mai mult decat mine. E sufucient de rau ca-mi zice "Snoopy", dar isi mai si permite sa vorbeasca atat de lipsit de respect depsre Wendy (n.r. prietena lui Agassi de atunci)", asta a scris in autobiografia lui fostul mare tenisman Andre Agassi, referitor la prima intalnire a lui cu Ilie Nastase. fara descriereDeranjata probabil de atitudinea lui Nastase, care in februarie 2012 a injurat o echipa Antena 1 la aeroport, amenintand cu bataia, Simona Gherghe a postat astazi, pe contul ei de Facebook, exact pagina in care Agassi il desfiinteaza pe marele Nastase! Apoi, cand o fana a marturisit ca volumul lui Agassi este excelent, Simona Gherghe s-a grabit sa confirme!fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate