Simona Gherghe, clipe grele după ce a devenit mamă din nou: „Mă gândeam să nu sufere...”

Ce s-a întâmplat cu Simona Gherghe, la scurt timp după ce a ajuns cu băiețelul său acasă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Simona Gherghe este în culmea fericirii după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

Prezentatoarea TV a vorbit despre primele momente alături de micuțul Vlad, dar și despre prima întâlnire a acestuia cu surioara lui mai mare, Ana Georgia.


In articol:

A fost prima noapte acasă și încă ne acomodăm. A plâns un pic, nu se hotăra când vrea să mănânce, a început deja să aibă colici... Da, e normal să fie mai dificil primele nopți.

Și-a schimbat și el mediul, de la prima dată din burta mamei, apoi a petrecut două, trei nopți la neonatologie și în sfârșit a ajuns și el acasă la noi și la surioara lui, Ana. E cuminte și chiar dacă nu a fost foarte mare la naștere, e la fel de puternic ca și Ana.

Citeste si: S-a format primul cuplu pe Insulă! "Avem un anunț de făcut..."

Citeste si: Primul cuplu despărțit la „Insula”. „Nu era nevoie să mă umilească în fața tuturor”

Citeste si: Adrian de la „Puterea dragostei”, despre despărțirea de Larisa: „A plecat în Franța...”

Răzvan a fost, ca și în cazul Anei, alături de mine în sala de operație și a fost primul care l-a luat în brațe. A fost foarte emoționat, avem amintiri frumoase din primul lui minut de viață.

Cum a reacționat micuța Ana

Am avut mari emoții în legătură cu întâlnirea lor, mai ales că Ana este foarte legată de mine și mă gândeam să nu sufere. Cât am stat eu în spital atât mama mea, cât și Răzvan au pregătit-o. S-a emoționat, l-a pupat și l-a luat în brațe.

Îi spune Bad (nr. Vlad). Deja îl iubește, cu siguranță o să fie geloasă la un moment dat. Noi o să avem grijă să împărțim în mod egal afectivitatea. După ce am născut-o pe Ana, nu credeam că o să mai am fericirea să mai strâng în brațe un pui de om așa de mic, dar uite că am fost binecuvântați.", a declarat Simona Gherghe

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate