Simona Gherghe le-a aratat tuturor ce inseamna cu adevarat "Ice Bucket Challange" - Nicio vedeta din Romania nu a avut curajul sa faca asta pana acum!

Simona Gherghe a primit si ea leapsa la "Ice Bucket Challange" din partea Danielei Gyorfi si a acceptat provocarea. A decis ca nu e nevoie sa isi toarne o galeata de apa rece pe cap pentru a ajuta blonavii de scleroza laterala, asa ca ea a facut ce nicio vedeta din Romania n-a mai facut pana azi.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereIn loc de postari cu galeata cu apa, ea a pus un print screen prin care demonstreaza cu adevarat faptul ca a donat campaniei ALS. "Am fost provocata la #IceBucket, jocul care a generat in toata lumea o campanie de donatii, in beneficiul cercetarii unei maladii fara leac, in acest moment. Ii multumesc Danielei Gyorfi pentru provocare. Amploarea pe care a capatat-o partea racoroasa a ALS Ice Bucket Challenge, inclusiv in Romania, ma face sa cred ca aceasta etapa, necesara, prin care a fost atrasa atentia asupra campaniei, si-a atins scopul. Cred ca, acum, e nevoie sa vorbim mai mult si despre dimensiunea strict caritabila a campaniei. De aceea, cu riscul de a dezamagi, am ales varianta unei donatii mai mari, fara a testa si farmecul ludic al galetii pline cu apa si gheata, desi ma aflu intr-o zona in care temperatura de peste 35 de grade cere multa apa si gheata. Am facut, asadar, donatia, cu gandul la sutele, poate miile de bolnavi romani, care sufera de scleroza laterala amiotrofica. In speranta ca, intr-o zi, nu prea tarziu, vor beneficia si ei de un tratament, care sa le aline suferinta.", a scris ea pe net.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate