Simona Gherghe le cere ajutorul fanilor! Este vorba despre copiii vedetei: „E greu și mi-e groază...”

Cu ce probleme se confruntă Simona Gherghe? Vedeta le-a cerut ajutorul fanilor.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu sunt căsătoriți din anul 2017, iar împreună au doi copii: o fetiță și un băiețel. Odată cu redeschiderea grădinițelor, celebra prezentataore tv a mărtutisit că îi este extrem de dificil în aceste dimineți. Simona Gherghe petrece mai bine de o oră până să iasă cu cei mici pe ușă și pregătiți de grădiniță.

Vedeta le-a cerut sfatul urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare pentru a reuși să îi trezească mai repede.

„Mie mi se par extrem de dificile diminețile astea de toamnă răcoroasă. Nu știu ce să mai inventez să se trezească mai repede. Îi gâdil, îi pup, le spun povești, cântăm. O oră, o oră și un pic ne ia să ieșim din casă. Doar pentru un îmbrăcat, un spălat și ciugulit ceva. E greu și mi-e groază de iarnă. Adevărul e că nu am avut nicio iarnă cu copii la grădiniță și cred că o să fie dificil. Dacă aveți sfaturi, ajutați-mă!”, a transmis Simona Gherghe, la secțiunea de stories de pe Instagram.

Simona Gherghe 

Simona Gherghe și soțul ei, alături de cei doi copii 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Momente dificile pentru Simona Gherghe, la doar câteva zile după ce fiica ei a început grădinița

În primăvara acestui an, Simona Gherghe s-a mai confruntat cu un moment dificil, după ce fetița ei a încpeut grădinița. Vedeta a fost dezamăgită în momentul în care fiica ei s-a întors la învățământul online.

Citeste si: Simona Gherghe, devastată după moartea jurnalistului Florin Condurățeanu: "A fost tot numai un suflet..."

„Suntem într-o situație ușor disperată, pentru că noi nu mai avem bonă, iar mamaia va trebui să rămână cu amândoi copiii. O să o ajute Răzvan cât poate, la fel și tataia, dar sper doar ca această carantină să dureze două săptămâni și să li se permită insituțiilor de învățământ preșcolar să se deschidă, pentru că altfel va fi foarte dificil. Eu nu lipsesc mult de acasă și de aceea am ales programul acesta la serviciu, dar chiar și așa va fi dificil”, a declarat vedeta pe pagina ei de Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies