Vedete

Simona Gherghe nu are liniste! Doctorul barladean in fata caruia a pierdut in instanta un proces a deschis o noua actiune la tribunal: "Confirma ordonanta de redeschidere a urmaririi penale"

Doctorul Simiciuc a dat-o in judecata pe femeia care l-a acuzat ca i-ar fi imbolnavit copilul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Simona Gherghe nu are liniste! Doctorul barladean in fata caruia a pierdut in instanta un proces a deschis o noua actiune la tribunal: "Confirma ordonanta de redeschidere a urmaririi penale"icon photo

In emisiunea din 22 octombrie 2014, Simona Gherghe a avut-o invitata in platou pe Catalina Gancianu, o femeie care l-a acuzat pe medicul Gabriel Simiciuc de faptul ca i-ar fi imbolnavit copilul, pe Codrin, de ciroza hepatica, din cauza unui tratament eronat. Dupa mai bine de doi ani de procese, doctorul barladean a castigat procesul declansat impotriva femeii care l-a acuzat, dar si impotriva Simonei Gherghe, primind cate 2000 de euro daune de la fiecare parte.

Numai ca doctorul Smiciuc nu s-a oprit aici, deschizand la finalul lunii noiembrie un alt dosar, in care procurorii au inceput urmarirea penala impotriva Catalinei Gancianu: "În baza art. 335 alin. 4 Cod proc. pen. confirmă ordonanţa de redeschidere a urmăririi penale, dispusă de Prim Procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad la data de 26.09.2017 prin ordonanţa nr.119/II/2/2017 dată în dosarul nr.4497/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, constatând legalitatea şi temeinicia acesteia", se arata in hotarearea Judecatoriei Barlad, care atesta urmarirea penala inceputa impotriva Catalinei Gancianu. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune