Simona Gherghe nu mai revine la TV?! Primele declarații

Simona Gherghe a fost înlocuită de Cristina Cioran în emisiunea pe care o prezenta, dar ce se va întâmpla din toamnă?!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Simona Gherghe a devenit mămică pentru a doua oară, iar acum stă acasă cu cei doi copilași ai săi: Ana Georgia și nou-născutul Vlad Ioan. Ce se va întâmpla însă cu emisiunea din toamnă? Cine va fi prezentatoarea show-ului: Cristina Cioran sau Simona Gherghe?!

Cristina Cioran a dezvăluit că se pregătește să intre în vacanță și a mărturisit că deocamdată nu știe ce se va întâmpla cu jobul ei de prezentatoare.

Simona Gherghe nu mai revine la TV?! Primele declarații

fara descriere

“Nu știu când revine Simona, trebuie să o întrebăm pe ea, dar în toamnă. Eu cred că mă întorc, dar depinde de Simona Gherghe. Să vedem, e discutabil”, a spus Cristina Cioran pentru libertatea.ro.

Citeste si: Cum arată Simona Gherghe la două luni după ce a devenit mămică pentru a doua oară

Citeste si: Simona Gherghe, dezvăluiri din viața ei de mama ”Cred că par o ciudată…” Incredibil, ce a pățit prezentatoarea tv!

Citeste si: Simona Gherghe, luată la rost pe net din cauza copilului! ”Chiar nu judecăm puțin, un nou născut..”

„Cu emisiunea intrăm în vacanță în august. Probabil că o să mă duc la sora mea, în Marea Britanie, sau undeva unde e mai răcoare. Nu prea îmi place căldura, deși sunt de la mare, dar la mare e briza cât de cât… În Grecia îmi place în mai, iunie, în Turcia la fel, în rest, vara îmi place în Anglia, pentru că e mai răcorică, mai cu ploaie, mai cu soare. Și-n Spania e foarte fain, dar tot în iunie, maxim“, a mai declarat Cristina Cioran pentru aceeași sursă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate