Simona Gherghe nu mai revine la TV?! Primele declarații

Simona Gherghe a fost înlocuită de Cristina Cioran în emisiunea pe care o prezenta, dar ce se va întâmpla din toamnă?!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Simona Gherghe a devenit mămică pentru a doua oară, iar acum stă acasă cu cei doi copilași ai săi: Ana Georgia și nou-născutul Vlad Ioan. Ce se va întâmpla însă cu emisiunea din toamnă? Cine va fi prezentatoarea show-ului: Cristina Cioran sau Simona Gherghe?!

Cristina Cioran a dezvăluit că se pregătește să intre în vacanță și a mărturisit că deocamdată nu știe ce se va întâmpla cu jobul ei de prezentatoare.

Simona Gherghe nu mai revine la TV?! Primele declarații

“Nu știu când revine Simona, trebuie să o întrebăm pe ea, dar în toamnă. Eu cred că mă întorc, dar depinde de Simona Gherghe. Să vedem, e discutabil”, a spus Cristina Cioran pentru libertatea.ro.

Citeste si: Cum arată Simona Gherghe la două luni după ce a devenit mămică pentru a doua oară

Citeste si: Simona Gherghe, dezvăluiri din viața ei de mama ”Cred că par o ciudată…” Incredibil, ce a pățit prezentatoarea tv!

Citeste si: Simona Gherghe, luată la rost pe net din cauza copilului! ”Chiar nu judecăm puțin, un nou născut..”

„Cu emisiunea intrăm în vacanță în august. Probabil că o să mă duc la sora mea, în Marea Britanie, sau undeva unde e mai răcoare. Nu prea îmi place căldura, deși sunt de la mare, dar la mare e briza cât de cât… În Grecia îmi place în mai, iunie, în Turcia la fel, în rest, vara îmi place în Anglia, pentru că e mai răcorică, mai cu ploaie, mai cu soare. Și-n Spania e foarte fain, dar tot în iunie, maxim“, a mai declarat Cristina Cioran pentru aceeași sursă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: