Vedete

Simona Halep a dansat la un spectacol al machidonilor! Numarul 1 mondial a ridicat toata sala in picioare! VIDEO

Momentul in care Simona Halep a dansat la un festival organizat de comunitatea machidonilor a fost cel mai apreciat de public.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Simona Halep a dansat la un spectacol al machidonilor! Numarul 1 mondial a ridicat toata sala in picioare! VIDEO
icon photo

Numarul 1 mondial la tenis, Simona Halep a dansat la prima ei aparitie in public dupa revenirea in tara, de la turneele din Statele Unite ale Americii. Ea a fost prezenta, duminica, la festivalul Priumavera Armajloru, care s-a desfasurat la Casa de Cultura din Constanta, asa cum a relatat ziarul Ziua de Constanta. (vezi cum arata blocul din Mamaia al Simonei Halep)

Simona Halep a dansat. S-a prin intr-o hora alaturi de parinti

Simona  a venit insotita de părinţii ei, de frate şi de cumnată.  „Familia Halep a luat loc în primul rând şi a fost imediat remarcată, primind aplauzele publicului. Halep a filmat cu telefonul mobil mai multe momente ale festivalului, iar la final s-a prins într-o horă alături de părinţi şi de câţiva prieteni, spre deliciul publicului”, a relatat ziarul constantean.

Simona Halep a dansat. Sportiva se pregateste pentru marile turnee pe zgura

La Constanta, Simona Halep a dansat si tot acolo pregateste sezonul pe zgura. Pentru liderul mondial urmeaza turnee importante, la Stuttgart, Madrid, Roma, apogeul fiind turneul de Grand Slam de la Roland Garros, acolo unde Simona a jucat doua finale, ambele pierdute, una in fata Mariei Sarapova (in 2014), cealalta in fata Jelenei Ostapenko (in 2017).

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune