Simona Halep și Toni Iuruc, prima apariție oficială de cuplu! Jucătoarea de tenis, decorată de Klaus Iohannis

Simona Halep a fost decorată, marți, de preşedintele Klaus Iohannis, cu Ordinul ”Steaua României” într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Distribuie pe:

La ceremonia de premiere de la Cotroceni și-a făcut apariția iubitul Simonei, Toni Iuruc în vârstă de 40 de ani. Este pentru prima oară când Simona Halep apare alături de iubitul său în cadrul unei ceremonii oficiale.

La evenimentul de la Palatul Cotroceni au luat parte părinții Simonei Halep, Ilie Năstase, Daniel Dobre, Alina Tecșor, dar și alți apropiați ai campioanei de la Wimbledon.

Simona Halep și Toni Iuruc, prima apariție oficială de cuplu! Jucătoarea de tenis, decorată de Klaus Iohannis

În cadrul ceremoniei, campioana a primit cea mai înaltă distincție a statului român

Președintele Klaus Iohannis nu a uitat să-și arate recunoștința față de campioană pentru toate momentele de cinste aduse României.
“Avem în faţa noastră o mare campioană, cate a oferit românilor nu doar momente de bucurie, ci şi un exemplu de nepreţuit. Dragă Simona Halep, vă confer astăzi cea ma înaltă distincţie a statului român, ca recunoaştere şi preţuire profundă pentru câştigarea prestigiosului trofeu de la Wimbledon, precum şi pentru parcursul profesional de excepţie de până acum. Aţi scris o pagină importantă din istoria temnisului românesc în doar 55 de minute, la Wimbeldon. Datorită talentului, pasiunii, determinării, perseverenţei şi a prgătirii constante, aţi reuşit să deveniţi prima jucătoare din România care deţine acest titlu. A fost mai mult decât un meci, a fost o lecţie de concentrare, de forţă fzică şi pshică, de uriaşă ambiţie. Aţi demonstrat tuturor că, prin efort constant şi pasiune, se pot obţine performanţe deosebite pe scena mondială a sportului. Vă mulţumesc, în numele românilor, pentru modul în care promovaţi ţara şi sportul românesc.”, a declarat președintele României, Klaus Iohannis.

La rândul ei, Simona s-a arătat foarte emoționată și onorată să primească această distincție.

Citeste si: Șocant! Criminalul din Caracal este audiat pentru o a treia crimă! Telefonul Alexandrei Goghez, dispărută în 2015, ar fi fost găsit în ”Casa Groazei”

Citeste si: Incredibil, ce picioare subţiri are Oana Roman! Uite cât a slăbit şi care e secretul look-ului ei! Cei care-o criticau au rămas "mască"!

Citeste si: Doliu în lumea interlopă din România. A murit Gipsy, "Legenda Dobrogei"!

"Vă mulţumesc. Este o mare onoare. Sper să inspir copiii, să le transmit plăcerea de a practica acest sport, care te ajută şi la dezvoltarea personală. Mulţumesc familiei mele, antrenorilor mei, echipei mele, lui Daniel Dobre, dar şi lui Darren Cahill, românilor de pretutindeni, mulţumesc pentru energia pozitivă. Sunt mândră că sunt româncă, sper să inspir toţi copiii pe mai departe. Sunt foarte emoţionată, este mai greu ca la finala de la Wimbledon", a declarat la rândul său Simona Halep.

sursa foto: cancan.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate