Simona Hapciuc, dezvăluiri fără perdea de la Survivor România: „Făceam topless, iar Jador...”

Simona Hapciuc și Mellina, dezvăluiri incediare de la Survivor România.

survivor romania
Simona Hapciuc și Jador
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Faimoasa Simona Hapciuc și Rpzboinica Mellina au venit în platoul Teo Show și au făcut mai multe dezvăluiri neașteptate! Cele două concurente au fost supuse mai multor întrebări de foc, iar dacă refuzau să răspundă, concurentele trebuiau să mănânce combinații de mâncare bizare. Faimoasa și Războinica au făcut mai multe declarații incendiare despre foștii lor coechipieri.

Simona Hapciuc: Elena, Sebi și Starlin. Mie îmi place de el, dar mă enerva. Scuze, Starlin. (n.r- cei mai enervanți concurenți)

Pentru că am avut secrete pe care le-am împărțit și pe care le-a spus mai departe, voi spune Alexandra Stan. M-a dat în gât cu unele chestii. (n.r- cea mai bârfitoare)

Întrebate cu pe cine ar alege să fie tatăl copiilor lor, Simona Hapciuc a mărturisit că l-ar alege pe Albert Oprea, iar Mellina pe Lucian.

Mellina: Vă dați seama că pe niciunul, dar dacă ar fi ultimii bărbați de pe planetă cei de la Survivor, l-aș alege pe Lucian. (n.r- să fie tatăl copiilor ei).

survivor romania
Simona Hapciuc și Mellina de la Survivor România 2021 [Sursa foto: Instagram]

Simona: Eu l-aș lua pe Albert, chiar dacă nu ar fi ultimul de pe planetă. Îmi place de el, eu îl și susțin pe Albert.

Mi se pare că ar fi un exemplu bun pentru un copil. Dacă sunt părinții lui și dacă mă invită, cu mare drag. (n.r- să vină la aeroport)

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Pentru o aventură de o noapte, Simona Hapciuc a mărturisit că se îndraptă către Jador, pe care îl vede un bărbat atrăgător din punct de vedere fizic.

Simona: Nu pot să îl înșel pe Albert. Dacă ar fi să îl înșel pe Albert, l-aș înșela cu Jador, dar doar o noapte. Știu exact cum. Jador este foarte frumos și arată foarte bine. (n.r- aventură de o noapte)

Mellina: O să merg tot cu Lucian. (n.r- aventură de o noapte). Musty era prima mea variantă, dar nu vreau eu să dezvălui adevărul. 

Simona Hapciuc și Mellina, dezvăluiri incediare din Republica Dominicană

Cele două concurente au povestit că au existat mai multe momente în care au renunțat la hainele pe care le aveau pentru a se bucura în totalitate de vremea din Republica Dominicană.

Simona: Eu acolo făceam doar topless, iar Jador stătea lângă mine.

Mellina: Eu eram nud. Înotam nud la 2 km de tabără. Dar mergeam departe, mă dezbrăcam toată și acolo am și compus piesa pe care o voi lansa în curând.

Mellina: Cred că aș face în fața lui Costi (n. r- topless). M-aș duce 2 km pe plajă cu Costi Ioniță și aș medita cu el.

Citeste si: Mellina le răspunde cârcotașilor! Ce spune despre diferențele dintre pozele de pe Instagram și aparițiile de la Survivor România: „Toate femeile fac acest lucru”

Întrebată dacă a vorbit pe cineva pe la spate, Faimoasa a mărutrisit că și-a arătat de multe ori nemulțumirea în ceea ce o privește pe Majda. Blondina susține în continuare că cel mai fals din echipa din care a făcut parte a fost Culiță Sterp. 

Simona: Îmi pare rău Majda, dar de multe ori mi-am arătat nemulțumirea că voiam să gătesc și eu. Am vorbit de ea fără ca ea să știe.

Simona: Culiță e cel mai fals. În momentul în care ieșeam din fața camerelor era cu totul alt om.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jador, adevărul nebănuit despre Zanni! În Dominicană se certau, dar ce s-a întâmplat în România?! „Să confirme când vine” EXCLUSIV

Jador, declarații neașteptate despre Zanni, după ce a părăsit Survivor România: „Probabil de acasă s-a înțeles că…”

Simona Hapciuc, prima reacție după eliminarea lui Starlin de la Survivor România: "Nu ai fost fals"

Urmează o săptămână extraordinară pentru 6 zodii

Se schimbă buletinele de identitate! Cine sunt românii care vor primi cărțile de identitate cu cip

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies