Simona Secrier, schimbări majore în viață după moartea lui Mihai Constantinescu: „Am luat totul de la zero”

Viața Simonei Secrieri s-a schimbat drastic după moartea lui Mihai Constantinescu.

mihai constantinescu
Autor: Clara Ionescu

In articol:

A trecut un an și jumătatea de la moartea lui Mihai Constantinescu, iar Simona Secrier îi duce tot mai mult lipsa cu fiecare zi care trece. Cei doi au format un cuplu mai bine de 25 de ani, însă relația au oficializat-o abia în utlimii ani de viață ai artistului.

Pandemia de coronavirus și-a spus cu adevărat cuvântul în viața Simonei Secrieri, care s-a reprofilat din cauza lipsei de cântări. Artista a mărturisit că s-a întors la meseria ei de bază, cea de economist.

„Trăiesc, iubesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos.  Eu sunt economist. Am luat totul de la zero, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu”, a declarat Simona Secrier, pentru un post de televiziune.

Întrebată dacă i-a fost dificil să se reprofileze după atât de mult timp, Simona Secrier a mărturisit că a primit toată puterea de la Dumnezeu. „Știi că și Mihai… Dumnezeu e în fiecare dintre noi și puterea e în noi.

Dacă ești credincios, te rogi și își dorești cu ardoare un lucru, intenția ta pleacă în Univers și atunci e imposibil să nu se îndeplinească. Am voință și sunt ambițioasă”, a adăugat vedeta.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

simona secrier
În timpul pandemiei de coronavirus, soția lui Mihai Constantinescu a fost nevoită să se reprofileze

Simona Secrier, devastată după moartea lui Mihai Constantinescu

La șpate luni de la moartea fostului ei soț, Simona Secrier   a povestit că îl visează foarte des pe Mihai Constantinescu. Artista susține că a încercat să îi transmită un mesaj în unul dintre vise.

Citeste si: Ultima conversație dintre Mihai Constantinescu și fosta lui soție, cu câteva ore înainte să moară! Dezvăluiri emoționante

„L-am visat cum era el, agitat și vesel. Prima dată, ca și cum s-a înclinat așa, parcă a fost o mulțumire. Apoi tot scurt... Mi-a spus să stau liniștită că este bine. Mi-aș fi dorit să-l visez mai mult”, a spus Simona Secrier, femeia cu care Mihai Constantinescu s-a iubit 25 de ani de zile.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată mormântul lui Mihai Constantinescu, la un an de la decesul artistului! Simona i-a organizat parastasul

Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu: "L-am visat pe Mihai, mi-a spus că..."

Mesajul plin de durere al Simonei, văduva lui Mihai Constantinescu: "Rămâi iubirea mea"

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Revine o emisiune super celebră din România! Extrem de mulți români o iubeau la nebunie

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Câte valuri de pandemie mai vin peste noi.Cine aruncă în aer toate previziunile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies