Simona Sensual a apelat la botox ca sa scape de riduri!

Noptile nedormite, petrecerile, evenimentele la care a participat, toate si-au lasat amprenta asupra fetei Simonei Sensual. Si grijile, incruntarile, fumatul, expunerea neprotejata la soare sunt factori care lucreaza la aparitia ridurilor de pe frunte, din jurul ochilor si nu numai.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereCa sa scape de aspectul imbatranit al tenului, Simona a apelat la renumitul tratament cu botox, iar in cateva minute ridurile au disparut complet!

”Toxina botulinica este produsa de bacteriile Clostridium Botulinum si se afla in topul alegerilor pacientilor care vor sa scape de riduri. Aceasta actioneaza practic prin blocarea muschilor fetei, fiind injectata in zonele de interes. Deoarece muschii nu se mai misca, pielea nu se mai pliaza, iar ridurile dispar! Procedura nu doare deloc, dureaza doar cateva minute si este foarte eficienta atat in cazul femeilor, cat si in cel al barbatilor”, explica dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica.

Simona Sensual a ales sa apeleze la serviciile medicului estetician pentru a scapa de ridurile care-i dadeau o mare bataie de cap. Fiind o persoana publica, Simona Sensual are un stil de viata activ si trebuie sa arate perfect in fiecare zi. In cateva minute doar, problema legata de ridurile de pe frunte s-a rezolvat. Efectele tratamentului se vad pe deplin in cateva zile, iar tenul este vizibil mai neted si pare mai tanar.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate