Simona Sensual îi ia partea Oliviei Steer în războiul împotriva vaccinurilor: „Dragostea vindecă”

Simona Sensual a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care îi ia partea Oliviei Steer în războiul împotriva vaccinurilor, deși soția lui Andi Moisescu a ajuns ținta unor reacții violente în mediul online

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, este adepta unui stil de viață sănătos. De mai mulți ani ea este raw-vegană și studiază naturopatia. Nu a mai mers la medic de mulți ani, nu crede în vaccinuri, doctori și medicamente. În același fel își crește și copiii și încurajează părinții să nu își vaccineze copiii. Declarațiile ei controversate au adus-o în atenția publicului și a presei și mulți medici au criticat dur sfaturile pe care le dă ea pe internet.

După ce a apărut într-o emisiune televizată și a stat față în față cu medicul Mihai Craiu, Olivia a ajuns să fie atacată dur de internauți. Doctorul a făcut-o praf pe soția lui Andi Moisescu având argumente valide pentru tot ceea ce spunea, iar ea a ajuns ținta unor reacții violente în mediul online.

fara descriere

Se pare, însă, că Simona Sensual este una dintre puținele vedete care și-au arătat susținerea pentru Olivia. „Unde ar trebui să se întâlnească medicina cu iubirea pentru aproape? Cand ar trebui să se despartă medicina de iubirea pentru bani? ..... Empatizez cu Olivia Steer pe marginea discuției despre “vaccinare”: De ce? In spatele Curajului ei se afla o imensa Durere, iar in spatele durerii: o imensa Dragoste (pentru aproape). As vrea sa empatizez in aceeași măsura cu doctori in spatele cărora sa afla aceeași Dragoste pentru aproape....„Doctori fără de arginți” 🙏 Dragostea vindeca”, a scris Simona Sensual pe pagina ei de Facebook.

Citeste si: Rita Mureșan, distrusă după ce a aflat că Zina Dumitrescu a murit: „Multumesc pentru sprijinul dat la inceputul carierei”

Citeste si: Decesul Zinei Dumitrescu, plâns de toată lumea: ”E jale la azil” Ce se întâmplă în aceste momente la căminul unde a murit creatoarea de modă EXCLUSIV

Citeste si: Cum arată Raluca Podea nemachiată! Blonda pe care a înșelat-o Florin Pastramă cu Brigitte Năstase arată total diferit fără farduri

fara descriere

Simona Sensual, prima reacție după moartea lui Nicu Maharu

Mesajul Simonei despre Olivia Steer este primul publicat după moartea fostului ei iubit, Nicu Maharu. El a decedat în urma unui stop cardio-respirator, iar pe ultimul drum a fost condus de familie, apropiați, lăutari, interlopi și cele două femei din viața lui, logodnica și amanta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate