Simona Sensual își dorește cu disperare un copil! Bruneta a intrat în depresie: „Tratamentul nu a prins”

După un an de căsnicie, Simona Sensual vrea să-i dăruiască un copil soțului ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Simona Sensual şi-a schimbat total viaţa. Blondina care făcea furori în showbiz-ul românesc a renunţat la stilul petrecăreţ, la ţinutele sumare care au scos-o din anonimat şi a luat calea credinţei. Jumătatea ei, care este de religie neoprotestantă, a determinat-o să facă toate aceste schimbări.

În urmă cu aproape un an, Simona Sensual a recunoscut că era deja căsătorită cu partenerul ei de viață, chiar dacă nu făcuse acest lucru public. Acum, ea își dorește și un copil cu el. A apoelat la serviciile unei renumite clinici de fertilizare din România, dar nu a rămas însărcinată, deși are doar 36 de ani și multe femei au devenit mame la vârste mult mai înaintate.

„Este foarte dezamăgită pentru că tratamentul nu a prins. Simona își dorește cu mare ardoare un copil. E foarte dezamăgită. A umblat pe la foarte mulți medici, iar acest lucru se pare că a condus-o către depresie”, a mărturisit o persoană din anturajul vedetei, pentru Cancan.

Citeste si: Cum arată acum croitoreasa care a câștigat 120.000 euro după ce a învățat să cânte într-un club de karaoke

Simona Sensual s-a schimbat complet

Declarațiile făcute de brunetă în puținele ei apariții televizate arată că una dintre cele cele mai sexy și petrecărețe asistente de televiziune și-a transformat radical viața. Acum o interesează religia și este mult mai liniștită.

„Eu cred că toată lumea se naşte cu credinţă. E foarte greu la ora asta să vorbesc despre un subiect serios. (...) La rândul meu şi eu am avut o curiozitate să văd care este diferenţa dintre ortodoxie şi neoprotestanţi. Am citit şi Biblia ortodoxă şi Biblia neoprotestantă. Eram foarte pasionată fiind apropiată de persoana asta (n.r soțul). El îmi impunea mie să îmi schimb eu religia. (...) Am început să citesc istoria religiilor. Am vrut să plec în India să fac un documentar", a povestit Simona în urmă cu ceva timp.

A fost reținută în declarații când a venit vorba despre bărbatul pe care îl iubește, dar a spus că îl cunoștea de mult timp.

„Vreau altceva, fiecare an trebuie să fie o evoluţie, alt pas, altă treaptă. Eu consider că am ce vreau. Am bussiness-ul pe care îl am, am o linişte sufletească pe care în trecut nu o aveam. Am, am un bărbat. Există, da. Eu am scos special verigheta. Nu ştiu, nu vreau să spun mai multe. Nu s-a întâmplat acum, mai de mult timp. A fost o chimie. Ne cunoşteam de foarte mulţi ani, prietenie, ne plangem problemele unul altuia şi din asta s-a înfiripat o iubire", a declarat ea în cadrul unei emisiuni de televiziune, în urmă cu aproape un an.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate