Simona Sensual, mesaj profund pe Facebook! Blonda sufera din dragoste si vorbeste despre suflete pereche: "Te-ai gandit vreodată ca ocupi un loc rezervat, ca apartine altcuiva?"

Simona Sensual a scris pe Facebook un post emotionant despr iubire.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"Este greu de descris în cuvinte senzaţiile pe care le percepi când îţi întâlneşti sufletul pereche. Nu există doar atracţie fizică, emoţională, sexuală, simţi că este mult mai mult, că tot ce simţi şi percepi va exista pentru totdeauna.

Iubirea este atât de mare şi profundă încât orice depărtare de sufletul tău pereche îţi va produce stări de rău, în special stări de leşin (un fel de devitalizare a corpului), dureri de inimă.

Rănile emoţionale care apar în timpul relaţiei pot fi resimţite mult mai adânc şi mai dureros decât ar fi simţite în relaţiile obişnuite.

Dacă iubirea dintre sufletele pereche este întreruptă de circumstanţele vieţii, ambii pot resimţi o durere adânca şi o tristeţe istovitoare. Te-ai gândit vreodată că ocupi un loc rezervat, că aparţine altcuiva?"
, a scris blonda pe pagina sa de Facebook.

"Tentaţia de a înşela partenerul, de a minţi şi de a ne folosi în mod egoist de persoana de lângă noi este foarte intensă.

Iubirea adevarată este singura soluţie pentru a depăşi aceste manifestări inferioare, o puternică structură interioară, spirituală, ajută ; sunt atitudinile care sublimează gelozia, fricile de a pierde, ataşamentele şi alte otrăvuri de acest gen.

Dacă trecem acest test, dacă suntem puternici cu adevărat, ştim cine suntem şi ştim ce dorim, putem să ne bucurăm de o relaţie fericită şi întărită, cu toate beneficiile ei... cel mai predispus moment de a face alegeri nefaste.

Pentru noi şi pentru cei din jur. Care pot costa scump o relaţie, evident! Dar este şi ocazia să «ne rupem»de un trecut dificil, de o relatie problematica!
kalooga_36441" , a mai spus Simona Sensual.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate