Vedete

Simona Sensual s-a căsătorit în mare secret! Primele declaraţii după nuntă: „Ne cunoşteam de foarte mulţi ani”

Simona Sensual a oficializat relaţia cu iubitul ei.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Simona Sensual şi-a schimbat total viaţa. Blondina care făcea furori în showbiz-ul românesc a renunţat la stilul petrecăreţ, la ţinutele sumare care au scos-o din anonimat şi a luat calea credinţei. Jumătatea ei, care este de religie neoprotestantă, de a determinat-o să facă toate aceste schimbări iar ea este cât se poate de fericită şi liniştită acum. 
 
„Eu cred că toată lumea se naşte cu credinţă. E foarte greu la ora asta să vorbesc despre un subiect serios. (...) La rândul meu şi eu am avut o curiozitate să văd care este diferenţa dintre ortodoxie şi neoprotestanţi. Am citit şi Biblia ortodoxă şi Biblia neoprotestantă. Eram foarte pasionată fiind apropiată de persoana asta (n.r iubitul meu). El îmi impunea mie să îmi schimb eu religia. (...) Am început să citesc istoria religiilor. Am vrut să plec în India să fac un documentar", a povestit Simona în urmă cu ceva timp.
 
 
Nu numai că a dat viaţa pe care o avea înainte pe una total diferită, dar în urmă cu o lună ea declara că bărbatul care i-a fost alături în tot acest timp a şi cerut-o de soţie, deşi a evitat să dea prea multe detalii despre el. 
 
Se pare, însă, că lucrurile sunt mult mai serioasentre cei doi ndrgosti că s-au şi căsătorit în mare secret, departe de ochii presei. Cu toate acestea, Simona a recunoscut şi a acceptat să vorbească despre asta. 
 
„Vreau altceva, fiecare an trebuie să fie o evoluţie, alt pas, altă treaptă. Eu consider că am ce vreau. Am bussinessul pe care îl am, am o linişte sufletească pe care în trecut nu o aveam. Am, am un bărbat. Există, da. Fii atent ce-mi faci tu mie. Eu am scos special verigheta. (Deci eşti casatorită?) Nu ştiu, nu vreau să spun mai multe. Nu s-a întâmplat acum, mai de mult timp. A fost o chimie. Ne cunoşteam de foarte mulţi ani, prietenie, ne plangem problemele unul altuia şi din asta s-a înfiripat o iubire", a declarat ea pentru Antena Stars. 

Galerie foto  Urmatorul articol