Simona Suhoi (ex-Sensual), ședință foto la ”fabrica de prăjiturele”! Vedeta își promovează noua afacere într-un mod inedit

Simona Suhoi (ex Sensual) și-a prezentat făbricuța de prăjituri pe care a deschis-o recent.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Simona Suhoi (cunoscută în showbiz sub numele de Simona Sensual) s-a apucat de afaceri și a postat recent pe contul ei de socializare imagini de la ”atelierul de prăjiturele” pe care tocmai l-a deschis. Simona este mândră de noul ei business și a realizat o mini-ședință foto chiar în locul unde se fabrică dulciurile.

Pe de altă parte, Simona trebuie să aibă grijă să nu guste prea mult din produsele ei, despre care spune că sunt delicioase.

”E un fel de făbricuță de prăjituri. Asta e noua mea afaceri. Noi le fabricăm și pentru că țin să iasă bine, eu sunt responsabila cu gustatul. Chestia asta are și dezavantaje, în sensul că trebuie să-mi petrec mult mai multe ore la sală, să nu devin pufi...” , a glumit Simona Suhoi.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Simona mai deține o afacere, în afară de cea cu prăjituri. Ea mai are un business cu haine.

Citeste si: Surpriză! Cine e iubitul secret al Simonei Suhoi (ex-Sensual)? E celebru, afacerist și se află în spatele gratiilor! EXCLUSIV

Citeste si: Simona Suhoi (ex-Sensual), decolteu de infarct! Cum a apărut fosta regină a tabloidelor la o nuntă de fițe

Citeste si: Simona Suhoi (ex-Sensual) a accesat fonduri europene de 50.000 de euro pentru o fabrică de prăjiturele

Simona Sensual era regina pictorialelor sexy în anii 2000

Simona Suhoi s-a făcut remarcată la mijlocul anilor 2000 prin câteva pictoriale fierbinți, de unde a și primit titulatura de Sensual.

Ulterior, ea a colaborat cu câteva trusturi de televiziune și a ajuns cunoscută la nivel național. Simona are acum 36 de ani, este absolventă a Academiei de Studii Economice din București și s-a orientat spre afaceri.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Interviu de colecţie cu Simona ex-Sensual! S-a apucat să citească Biblia în ebraică! Declaraţiile ei la Teo Show, de senzaţie

Simona (ex-Sensual), în scandal cu CNADNR pentru o taxă de pod! Spune că a plătit-o, dar nu a păstrat SMS-ul

Simona Suhoi (ex-Sensual), clipe de teroare în vacanţă! ”Erau înarmaţi”

Horoscop Zilnic Luni 26 Iulie 2021: Taurii reuşesc să termine un proiect foarte important, Peştii sunt foarte activi şi reuşesc să se ocupe de foarte multe lucruri

Tragedia momentului în România! S-a stins din viață un om legendar. Avea o carieră fabuloasă

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

S-a prăbușit un meteorit în Norvegia. Experții s-au întrunit de urgență. „A fost o nebunie”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies